ΚΟΣΜΟΣ

Την έθαψαν ζωντανή και προσπαθούσε 10 μέρες να απεγκλωβιστεί - Βρέθηκε νεκρή -VIDEO

Την έθαψαν ζωντανή και προσπαθούσε 10 μέρες να απεγκλωβιστεί - Βρέθηκε νεκρή -VIDEO

Σοκαρισμένη είναι  η τοπική κοινωνία στο  Νέβες  της Βραζιλίας, από τον τραγικό θάνατο της 37χρονης Rosangela Almeida dos Santos,  την οποία από λάθος την έθαψαν ζωντανή.

Όμως έχασε την ζωή της στην προσπάθειά της να βγει από τον τάφο της! Ντόπιοι ανέφεραν πως άκουγαν κραυγές και η οικογένειά της έσπασε τον τάφο, όμως δυστυχώς δεν πρόλαβαν.

Στο βίντεο δείχνει την  στιγμή που ντόπιοι βγάζουν το φέρετρο και αφαιρούν το καπάκι που ήταν σφραγισμένο με καρφιά. Κάποιοι φωνάζουν να καλέσουν ασθενοφόρο και άλλοι αγγίζουν τα άκρα της σχολιάζοντας πόσο ζεστά είναι.

Η αδικοχαμένη  37χρονη κηρύχτηκε τελικά  νεκρή από το νοσοκομείο στις 28 Ιανουαρίου και την επόμενη μέρα τελέστηκε πάλι η κηδεία της. Άνθρωποι που ζούσαν κοντά στο νεκροταφείο είχαν  ειδοποιήσει  την οικογένειά της  10 μέρες μετά την πρώτη της κηδεία πως  άκουγαν κραυγές και χτυπήματα μέσα από τον τάφο.

Το σώμα της ήταν ακόμα ζεστό όταν άνοιξαν το φέρετρο. Είχε βγάλει το βαμβάκι από τα ρουθούνια και τα αυτιά της και είχε τραύματα στα χέρια και το μέτωπο στην προσπάθειά της να βγει από το φέρετρο .

Η 37χρονη είχε μεταφερθεί με υπερκόπωση στο νοσοκομείο και έμεινε για μια εβδομάδα. Σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου της, είχε υποστεί δύο ανακοπές καρδιάς πριν πεθάνει από σηπτικό σοκ.

https://www.youtube.com/watch?v=0m2pSxdjiCk

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top