ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Βρέθηκε νεκρός με αίματα στο πρόσωπο μέσα σε αυτοκίνητο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Βρέθηκε νεκρός με αίματα στο πρόσωπο μέσα σε αυτοκίνητο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μυστήριο επικρατεί γύρω από τον εντοπισμό νεκρού άντρα μέσα σε όχημα , σε χώρο στάθμευσης, στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Όπως αναφέρει η τουρκοκυπριακή “Kibris Gazetesi”, τα μεσάνυχτα της Κυριακής (19/2), εντοπίστηκε νεκρός ο 37χρονος Hüsnü Deniz με αίματα στο πρόσωπο, σε όχημα που βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης εμπορικού κέντρου στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Ο 37χρονος, που όπως αναφέρει η “Kibris Postasi”, βρισκόταν στα κατεχόμενα ως τουρίστας, έπασχε από υπέρταση, με την ψευδοαστυνομία όμως να θεωρεί όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και έτσι να ξεκινά έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του άντρα.

Η “Gundem Kibris”, πάντως σε σχετικό ρεπορτάζ της γράφει ότι ο 37χρονος βρισκόταν στα κατεχόμενα από τις 5 Ιανουαρίου, ενώ το όχημα όπου εντοπίστηκε ανήκει σε πρόσωπο που κατέχει την λεγόμενη υπηκοότητα των κατεχομένων.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top