ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ψάχνουν τον ιδιοκτήτη οι Αρχές- Θύμα απαγωγής πρόσφατα

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ψάχνουν τον ιδιοκτήτη οι Αρχές- Θύμα απαγωγής πρόσφατα

Άφαντος παραμένει (21:45)ο 28χρονος ιδιοκτήτης της οικίας , του οποίου το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας (19/2), ρίφθηκαν ριπές, ενώ ευτυχώς δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, οι Αρχές βρίσκονται στο στάδιο του εντοπισμού του 28χρονου, ενώ την ώρα των πυροβολισμών δεν βρισκόταν κάποιο άτομο στο σπίτι.

Πάντως, όπως δημοσίευσε η ιστοσελίδα μας στις 25 Ιανουαρίου 2018, ο 28χρονος ιδιοκτήτης της οικίας, στις 22 του μήνα, σύμφωνα με καταγγελία του στην Αστυνομία, μετά από κλήση γνωστού του προσώπου, μετέβη σε σημείο σε περιοχή του Ύψωνα, με σκοπό να τον βοηθήσει για μια μηχανική βλάβη που είχε.

Όταν έφτασε στο σημείο, συνάντησε δύο γνωστά του πρόσωπα, ενώ στη συνέχεια δέχθηκε κτυπήματα στο κεφάλι και τρίτο άγνωστο πρόσωπο τον απειλούσε με όπλο, ζητώντας του να καλέσει φιλικό του πρόσωπο για να έρθει στο μέρος που βρίσκονταν.

Το φιλικό πρόσωπο του θύματος δεν εμφανίστηκε τελικά, σύμφωνα με την τότε καταγγελία, ενώ τον απείλησαν ότι θα κάνουν κακό σε αυτόν και την οικογένεια του, πριν τον εγκαταλείψουν τραυματία.

Για την υπόθεση της 22ας Ιανουαρίου, συνελήφθη ένα πρόσωπο και βρίσκεται υπόδικος στις κεντρικές φυλακές, ενώ καταζητούνται άλλα δύο πρόσωπα.

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top