ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται 38χρονος για τους πυροβολισμούς στον Ύψωνα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται 38χρονος για τους πυροβολισμούς στον Ύψωνα

Ένταλμα σύλληψης εναντίον 38χρονου Ελληνοκύπριου εξασφάλισε η Αστυνομία, σχετικά με την ρίψη πυροβολισμών στην περιοχή Ύψωνα, το βράδυ της Δευτέρας 19/2.

Όπως είχε αναφέρει το ThemaOnline σε προηγούμενο ρεπορτάζ, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους ένταλμα σύλληψης εναντίον υπόπτου, ενώ αναμένεται η σύλληψή του. 

Πρόκειται για 38χρονο Ελληνοκύπριο.

Θυμίζουμε πως το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 19:55 το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας (19/2) όταν συνοδηγός αυτοκινήτου, το οποίο δεν έφερε αριθμούς εγγραφής, έριξε ριπή με πυροβόλο όπλο εναντίον κατοικίας 27χρονου.

Οι πυροβολισμοί έπληξαν τζάμι της μπροστινής εισόδου και της πρόσοψης της οικίας, καθώς και τηλεόραση που βρισκόταν εντός του σαλονιού.

Από τις κάμερες παρακολούθησης εθεάθη να φεύγει όχημα Nissan March σκούρου χρώματος, ενώ ο 27χρονος ενημερώθηκε από το ΤΑΕ και μετέβη στην οικία του, όπου τα μέλη της Αστυνομίας διενεργούσαν εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στα ίχνη του οχήματος των δραστών- Ξεσκονίζουν παλιά υπόθεση

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο 27χρονος ιδιοκτήτης της οικίας είχε απαχθεί και κτυπηθεί στις 22/1 από τρία πρόσωπα, ενώ για την υπόθεση είχε συλληφθεί ένα πρόσωπο, το οποίο κρατείτο στις Κεντρικές Φυλακές.

Οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η υπόθεση των πυροβολισμών να σχετίζεται με την απαγωγή και τον ξυλοδαρμό του 27χρονου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top