LIFESTYLE

Έγκυος η Κύπρια τραγουδίστρια; Η φωτογραφία που πυροδότησε τις φήμες

Έγκυος η Κύπρια τραγουδίστρια; Η φωτογραφία που πυροδότησε τις φήμες

Μια τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε η Ευρυδίκη με αφορμή τα γενέθλια του αγαπημένου της, Μπομπ Κατσιώνη.

Στη φωτογραφία όπως διαβάζουμε στο govastileto.gr η τραγουδίστρια κρατάει την τούρτα του αγαπημένου της και εκείνος της χαϊδεύει τρυφερά την κοιλίτσα της που όπως θα διαπιστώσετε και εσείς είναι λίγο φουσκωμένη!

Η Ευρυδίκη σε πρόσφατη συνέντευξή της δεν απέκλεισε το γεγονός να παντρευτεί με τον Μπομπ Κατσιώνη με τον οποίο είναι μαζί περίπου 2 χρόνια. 

«Είναι κάτι που έχουµε συζητήσει µε τον σύντροφό µου, για το οποίο είµαστε και οι δύο θετικοί», παραδέχεται στη Real η τραγουδίστρια και συνεχίζει: «Είµαστε και οι δύο παιδιά κατά βάθος. Παιδιά που θέλουν τις διακοπές τους, τα ταξίδια τους, τα παιχνίδια τους, τη µουσική τους… Και µας αρέσει να µοιραζόµαστε πράγµατα, να µαθαίνει ο ένας από τον άλλον». 

Όσον αφορά το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού η Ευρυδίκη είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη: «Σε αυτή τη φάση της ζωής µου και σε αυτή την ηλικία, µου αρέσει που γίνοµαι και πάλι παιδί». Άλλωστε, είναι ήδη µητέρα καθώς έχει ένα γιο από τον γάμο της με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Είναι τελικά έγκυος; Ο χρόνος θα δείξει!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top