ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με αλλαγές… αλλά χωρίς ίχνος υποτίμησης για την πρόκριση! (τα πλάνα του Δώνη)

Με αλλαγές… αλλά χωρίς ίχνος υποτίμησης για την πρόκριση! (τα πλάνα του Δώνη)

Ο ΑΠΟΕΛ σήμερα (21/2) θα φιλοξενήσει τον Ερμή Αραδίππου στο επαναληπτικό του 2-0.

Το σαφέστατο προβάδισμα που πήραν οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λευκωσίας από το πρώτο παιχνίδι που έγινε στο ΓΣΖ, δίνει την ευκαιρία και την άνεση στον τεχνικό του ΑΠΟΕΛ να παρατάξει την ομάδα του με αλλαγές δίνοντας χρόνο σε ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν αρκετά τον τελευταίο καιρό.

Ο ΑΠΟΕΛ πέραν από τον μεγάλο στόχο που έχει στον σημερινό αγώνα, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου, θέλει παράλληλα να δώσει συνέχεια και στα θετικά αποτελέσματα έτσι ώστε να αποκτήσει εκ νέου δυναμική ενόψει της δυσκόλης συνέχειας που θα ακολουθήσει τόσο στον θεσμό του κυπέλλου, όσο και σε αυτόν του πρωταθλήματος.

Όταν έγινε γνωστός ο αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ για την φάση των «16»  ο ΑΠΟΕΛ χρίστηκε αμέσως το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση, τώρα και με το 2-0 από τον πρώτο αγώνα η ομάδα της Λευκωσίας έχει τον πρώτο λόγο για να εξασφαλίσει στο εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Όλα τα δεδομένα είναι με το μέρος των «γαλαζοκιτρίνων»  όμως θα πρέπει να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί και εντός των τεσσάρων γραμμών αν δεν θέλουν να βάλουν τον εαυτό τους σε περιπέτειες.

Ζητούμενο λοιπόν κόντρα στους «φτεροπόδαρους» είναι ο ΑΠΟΕΛ να μην δείξει κανένα ίχνος υποτίμησης στον αντίπαλο και να παίξει το καλό ποδόσφαιρο που ξέρει έτσι ώστε να διεκδικήσει μια δεύτερη νίκη που θα τον στείλει αυτομάτως στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Όπως επισημάναμε πιο πάνω, ο Ελλαδίτης τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με αλλαγές στον σημερινό αγώνα, όμως θα περιμένει ο ίδιος αλλά και ο κόσμος αυτοί που θα επιλεχθούν να αγωνιστούν να βγάλουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να μπορέσουν να φέρουν εις πέρας το έργο του ΑΠΟΕΛ, που δεν είναι άλλο από τη νίκη και την πρόκριση.

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται πάντως να παρατάξει την ομάδα του με τους πιο κάτω πιθανούς έντεκα.

Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Γκουντίνιο. Από εκεί και πέρα στα άκρα της άμυνας αναμένεται να αγωνιστούν οι Νσούε και Ιωάννου και στο κέντρο ο Καρλάο με τον Βούρο.

Στον άξονα αναμένεται να δούμε τους Σόουζα, Φαρίας και Εμπεσίλιο να ξεκινάνε τον σημερινό αγώνα. Πιο μπροστά στην επίθεση, οι Οάρ και Σαλλάι θα κινούνται στα δύο «φτερά» με τον Ποτέ να είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Να σημειώσουμε ότι θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Πολιάκοφ, Μακρής, Αλωνεύτης και ο Αλεξανδρου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες τυλίχθηκε κατοικία στην περιοχή της Γερμασόγειας, το βράδυ του Σαββάτου (4/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top