ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Σε σοβαρή κατάσταση ο χειριστής – Ήταν στο γκαράζ ο γερανός

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Σε σοβαρή κατάσταση ο χειριστής – Ήταν στο γκαράζ ο γερανός

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο νεαρός χειριστής του γερανού, μετά το ατύχημα που σημειώθηκε γύρω στις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (21/2), στο Λιμάνι Λεμεσού.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Νεότερη ενημέρωση από αρμόδια πηγή που μίλησε στο ThemaOnline, αναφέρει ότι ο χειριστής του γερανού τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου και νοσηλεύεται.

Ακόμη, πληροφορίες της σελίδας μας αναφέρουν ότι, ο εν λόγω γερανός μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων βρισκόταν στο γκαράζ και εξετάζεται το ενδεχόμενο ο χειριστής του να διενεργούσε κάποιους ελέγχους, αφού τον παρέλαβε.

Πάντως, στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, λειτουργοί του Τμήματος Επιθεώρησης εργασίας και της Αρχής Λιμένων όπου και διεξάγουν έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια του ατυχήματος.

*Κεντρική φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top