ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Ακόμη ένα Σαββατοκυρίακο με καταιγίδες - Η πρόγνωση

ΚΑΙΡΟΣ: Ακόμη ένα Σαββατοκυρίακο με καταιγίδες - Η πρόγνωση

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Τετάρτη νύχτα (21/2) ο καιρός θα καταστεί σταδιακά μερικώς συννεφιασμένος. Τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστούν τοπικά αραιή ομίχλη ή και χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, γενικά ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Πέμπτη (22/2) ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ενώ το απόγευμα δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί και καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 αλλά στα προσήνεμα μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Πέμπτη βράδυ ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά σταδιακά θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές και το απόγευμα πιθανό να εκδηλωθεί και καταιγίδα.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και από αργά το απόγευμα αναμένονται μεμονωμένες βροχές ενώ για την Κυριακή υπάρχει και το ενδεχόμενο καταιγίδας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Παρασκευή, για το Σάββατο αναμένεται μικρή άνοδος και για την Κυριακή μικρή πτώση.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top