ΠΑΡΑ-THEMA

Η ταπεινωμένη αξιοπρέπεια των Ομονοιατών …

Η ταπεινωμένη αξιοπρέπεια των Ομονοιατών …

‘Κάθε πέρσι και καλύτερα’… αυτή είναι η φράση που χαρακτηρίζει, ακριβώς, την κατάσταση που επικρατεί στην Ομόνοια τα τελευταία χρόνια.

Πάνε οκτώ χρόνια που οι τριφυλλοφόροι έχουν να γευτούν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και έξι από την τελευταία φορά που πανηγύρισαν κύπελλο, αυτό ίσως να λέει από μόνο του κάτι, για την ‘κατάντια’ της Ομόνοιας!

Κάθε χρόνο, οι διοικήσεις, τα τεχνικά επιτελεία και οι ποδοσφαιριστές, δίνουν υποσχέσεις και παρασύρουν τον κόσμο στον ενθουσιασμό, πιστεύουν στην ανάκαμψη της ομάδας, και τελικά… κάθε πέρσι και καλύτερα!

Αποκορύφωμα, η σεζόν 2017-18, η οποία ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αφού παρά το γεγονός ότι η ομάδα μετά από πολλά χρόνια έμεινε εκτός Ευρώπης, όταν ο ανέλαβε Πάμπος Χριστοδούλου, όλοι πίστεψαν ότι η Ομόνοια θα επιστρέψει στον θρόνο της, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ, αντίθετα, ο Κύπριος τεχνικός έφυγε με συνοπτικές διαδικασίες από το τριφύλλι.

Από τον Δεκέμβριο του 2017, το τιμόνι της ομάδας, το ανέλαβε ο Βούλγαρος τεχνικός, Ιβάιλο Πέτεφ, όπου οδήγησε την ομάδα από επιτυχία σε επιτυχία στο Πρωτάθλημα, και ο κόσμος πίστεψε – ξανά- πως κάτι αλλάζει στην Ομόνοια.

Ωστόσο, το ‘χαστούκι’ που έδωσε η Δόξα το βράδυ της Τετάρτης (21/2/2018) στους πράσινους, ήταν άλλο ένα κτύπημα στην ταπεινωμένη – εδώ και χρόνια- αξιοπρέπεια των οπαδών της λαοφιλέστερης ομάδας του νησιού.

Πλέον, είναι ορατό το ενδεχόμενο οι πράσινοι να μείνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εκτός Ευρώπης, ενώ δεδομένο είναι ότι δεν θα κατακτήσει κανέναν τίτλο.

Πόσα χαστούκια ακόμη θα αντέξει αυτός ο κόσμος, πόσο πιο χαμηλά να δει την ομάδα του;

Το μόνο πράγμα που έμεινε για να θυμίζει τα ένδοξα χρόνια της Ομόνοιας, δυστυχώς… είναι οι οπαδοί της. Και είναι κρίμα…

Μ. Παναγιώτου

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top