ΠΑΡΑ-THEMA

Κινούμενος 'δολοφόνος' στους κυπριακούς δρόμους – Προσπέρασμα από την λωρίδα ασφαλείας – VIDEO

 Κινούμενος 'δολοφόνος' στους κυπριακούς δρόμους – Προσπέρασμα από την λωρίδα ασφαλείας – VIDEO

Άλλο ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφεται στους αυτοκινητοδρόμους της Κύπρου. Οδηγός είχε την φαεινή ιδέα να προσπεράσει κάνοντας και τρίτη λωρίδα, την λωρίδα ασφαλείας.

Το περιστατικό έγινε την Καθαρά Δευτέρα (19/02) στον αυτοκινητόδρομο Παλιομέτοχου προς Λευκωσία. Το ολό σύμβαν δίνει στην δημοσιότητα Κύπριος οδηγός ο οποίος το κατέγραψε από την κάμερα του οχήματός του. 

Ο καταγγέλλων δημοσίευσε το όλο θέμα σε ομάδα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας το πιο κάτω σχόλιο.

 «Ίσως να μην έχει σχέση με την σελίδα, αλλά όταν κάποιοι άνθρωποι θέλουν να ζήσουν να μπορούν να περπατούν να κινούν το σώμα τους και κάποιοι άλλοι να προσπαθούν να έχουν την ασφάλεια μας στα χέρια τους αλλά κάποιοι προτιμούν να είναι κινούμενη κυριολεκτικά δολοφόνοι. Στο πιο κάτω video που τραβήχτηκε από την κάμερα του αυτοκινήτου μου ημέρα τις καθαράς Δευτέρας . Ένας κύριος που θέλει να θεωρείτε άνθρωπος προσπερνούσε τα αυτοκίνητα με αρκετά μεγάλη ταχύτητα από την αριστερή λωρίδα εκεί όπου σταματούν αυτοκίνητα για κάποιο θέμα , προσπέρασε αρκετά αυτοκίνητα αφού θεώρησε ότι ήταν εξυπνάδα .

Το σίγουρο εξυπνάδα δεν είναι, να ξέρεις είσαι δολοφόνος. Αυτό έγινε στον αυτοκινητόδρομο Παλιομέτοχο προς Λευκωσία.

Τα νούμερα δεν φαίνονται στο video και δυστυχώς δεν τα συγκράτησα αν τα συγκράτησε κάποιος αν ήταν παρόν σε αυτό το δρόμο είναι καλά να καταγγελθεί ο τύπος γιατί κύριε θέλουμε να ζήσουμε και μας περιμένουν σπίτι μας».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top