ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΜΙΛΛΙΕΤ: «Θρασεία έκκληση από Ε/κ ηγέτη προς την Τουρκία»

ΜΙΛΛΙΕΤ: «Θρασεία έκκληση από Ε/κ ηγέτη προς την Τουρκία»

Για δεύτερη μέρα ο τουρκικός Τύπος δημοσιεύει εκτενείς αναφορές για την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο, ενώ κάποιες εφημερίδες αποδοκιμάζουν τη χθεσινή δήλωση του Προέδρου Αναστασιάδη.

Η «Μιλλιέτ» με τίτλο «Θρασεία έκκληση από Ε/κ ηγέτη προς την Τουρκία», γράφει ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ζητά επανέναρξη διαπραγματεύσεων στην περίπτωση που τερματιστεί η παρεμπόδιση από την Τουρκία των ερευνών για φυσικό αέριο. «Θρασεία πρόταση από Ε/κ ηγέτη στην Τουρκία», είναι και ο τίτλος της Σαμπάχ.

Η εφημερίδα Χαμπέρτουρκ με τίτλο «Θερμαίνονται τα νερά στη Μεσόγειο. Νέα κίνηση από διοίκηση νοτίου Κύπρου» αναφέρεται στη δήλωση του Προέδρου Αναστασιάδη, η οποία μεταδόθηκε αυτούσια από το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ανατολού.

Η Χουριέτ έχει τίτλο στην έντυπη έκδοσή της «Το τουρκικό ναυτικό εμπόδισε Ιταλούς, οι Ε/κ έτρεξαν στην ΕΕ», ενώ στην ιστοσελίδα της έχει τίτλο «Νέα κίνηση από ε/κ τομέα στην κρίση φυσικού αερίου» και υποστηρίζει ότι υποβλήθηκε νομοσχέδιο Αναστασιάδη στη Βουλή για να κατατεθούν τα έσοδα από το φυσικό αέριο σε ένα κρατικό ταμείο και μετά τη λύση να διαμοιραστούν.

Η Ακσάμ με τίτλο «Το ναυτικό μας είπε ‘στοπ’ στο λαθρεμπόριο φυσικού αερίου», σχολιάζει ότι «το ύπουλο σχέδιο συνεχίζεται» και υποστηρίζει ότι «με άδικο τρόπο νοίκιασαν τα τεμάχια σε ξένες εταιρείες».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top