ΔΙΕΘΝΗ

Δια βίου φυλάκιση στην 22χρονη που έπνιξε των δυο μηνών γιο της –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δια βίου φυλάκιση στην 22χρονη που έπνιξε των δυο μηνών γιο της –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δια βίου φυλάκιση επέβαλε την Πέμπτη (22/02) δικαστήριο στην Αγγλία στην 22χρονη παιδοκτόνο Χάνα Τερτλ από το Φλίντσαϊρ.

Επιμέλεια: ToThemaOnline

Η Τερτλ σύμφωνα με παραδοχή της προκάλεσε τουλάχιστον τρεις φορές ασφυξία στον οκτώ εβδομάδων γιο της, κλείνοντάς του την μύτη και το στόμα για να μην μπορεί να αναπνεύσει, παρά την έντονη αντίδρασή του. Οι γιατροί τον είχαν επαναφέρει δυο φορές.

Σε δυο άλλες περιπτώσεις, όπως αποδείχθηκε από τις μαρτυρίες και τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, έβαλε αντικαταθλιπτικό φάρμακο που λάμβανε η ίδια, στο βρεφικό γάλα του γιου της.

Οι Τερτλ στην έβδομη δικάσιμο παραδέχθηκε ενοχή.

Η 22χρονη παρουσίαζε ψυχολογική διαταραχή και διέμενε στην οικία της μητέρας του συντρόφου της όταν διεπράχθησαν τα πιο πάνω αδικήματα.

Σύμφωνα με την κατηγορούσα αρχή, ο Τζέιμς έκοψε την αναπνοή του γιου της σε δυο περιπτώσεις, στις 31 Μαΐου και στις 3 Ιουνίου του 2016. Μετά, στις 6 Ιουνίου, τον δολοφόνησε (σ.σ. με τον ίδιο τρόπο).


Η κατηγορούσα αρχή ανέφερε ότι η 22χρονη είχε τοποθετήσει το χέρι της στην μύτη και στο στόμα του βρέφους και είχε εμποδίσει την αναπνοή του, παρά το γεγονός ότι το μωρό πάλευε για τη ζωή του.

Ο Τζέιμς πέθανε μετά από εγκεφαλική ζημιά που προήλθε από έλλειψε οξυγόνου και αίματος, στις 13 Ιουνίου, κι ενώ ήταν 58 ημερών.

Την Πέμπτη (22/02) η παιδοκτόνος παραδέχθηκε όλες τις κατηγορίες και είπε ενώπιον δικαστηρίου ότι άκουγε φωνές μέσα στο κεφάλι της να της λένε ότι ήταν κακή μητέρα και δεν άξιζε να έχει μωρό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top