ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έκαναν επίθεση στον Μορέιρα! Ξέσπασε ο Πορτογάλος τερματοφύλακας (photos)

Έκαναν επίθεση στον Μορέιρα! Ξέσπασε ο Πορτογάλος τερματοφύλακας (photos)


Σε αυτούς που έτρεξαν να απαντήσουν και να στηρίξουν τον Ρενάτο Μαργκάσα, ήταν κι ο πρώην Πορτογάλος τερματοφύλακας των «πρασίνων», ο Χοσέ Μορέιρα.

«Força Maninho.. És homem com H grande ao contrário de alguns.. #RespectRenatoMargaca»

Μετά την τοποθέτηση του Μορέιρα αρκετοί φίλοι της Ομόνοιας έτρεξαν να κατηγορήσουν τον Πορτογάλο κήπερ ότι «πουλούσε» παιχνίδια βάζοντας τα κυριολεκτικά μαζί του.

Όπως ήταν φυσικό ο Μορέιρα απάντησε σε μερικούς από τους οπαδούς:

«Πριν μιλήσετε για πουλημένα παιχνίδια, να γνωρίζετε τι λέτε γιατί θα μιλήσουμε στο δικαστήριο και θα πρέπει να αποδείξετε τι λέτε! Η Ομόνοια ακόμη και με καθυστερήσεις πάντα τιμούσα το συμβόλαιό μου και πάντα τιμώ και την σέβομαι. Είμαι ειλικρινής άνθρωπος και μου αρέσει η Ομόνοια περισσότερο από εσένα».

«Με κάνεις να γελώ. Δεν θα καταλάβεις ποτέ γιατί είναι αδύνατο η Ομόνοια να είναι πρωταθλητής. Πάντα κάποιος καταστρέφει την ομάδα και τους καλύτερους παίκτες και μπορώ μόνο να μιλήσω για το τα τελευταία 5 χρόνια.  Scaramozinho, Cherfa, Schembri, Andre Alves, Nuno Assis, Efrem, Joao Paulo Andrade, Leo, Andre Alves, Pote, κλπ κλπ. και τώρα ο Captain. Ξύπνα…»

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top