ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Ετοιμάζεται να ‘καρφώσει’ Νικόλα ο Καρογιάν

Ετοιμάζεται να ‘καρφώσει’ Νικόλα ο Καρογιάν

Ο Μάριος Καρογιάν αναμένεται να παραχωρήσει δημοσιογραφική διάσκεψη, όπου φαίνεται ότι θα κάνει μια ανασκόπηση από την εποχή που ο Νικόλας Παπαδόπουλος ανέλαβε την προεδρία του ΔΗΚΟ, μέχρι σήμερα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του ‘Φιλελεύθερου’, η προγραμματισμένη δημοσιογραφική διάσκεψη, αναβάλλεται για την ερχόμενη εβδομάδα, λόγω των σημαντικών εξελίξεων στην κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη.

Πληροφορίες από τον κύκλο του κ. Καρογιάν, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, αναφέρουν ότι, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΚΟ, ετοίμασε την ομιλία του, αλλά και τα θέματα τα οποία προτίθεται να καταγγείλει.

Αυτό που θέλει να αναδείξει ο κ. Καρογιάν  είναι ότι με την στάση και την ρητορική που ακολούθησε το ΔΗΚΟ επί εποχής Νικόλα Παπαδόπουλου, οδήγησαν το κόμμα σε απομόνωση, σπάζοντας όλες τις γέφυρες συνεργασίας με όλες τις πολιτικές δυνάμεις.

Στάση, που σύμφωνα με τον Μάριο Καρογιάν, εγκλώβισε το ΔΗΚΟ και στη στάση που τήρησε στον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών, για καταψήφιση και των δύο υποψηφίων.

Όλα αυτά, φαίνεται ότι οδήγησαν το κόμμα να χάσει τον ρυθμιστικό ρόλο που είχε, είτε να είναι το ίδιο στην εξουσία, είτε να είναι ρυθμιστής εξουσίας.

Ο Μάριος Καρογιάν, αναμένεται ότι θα ασκήσει ιδιαίτερα έντονη κριτική.

Ζητούμενο επίσης, είναι το κατά πόσο ο κ. Καρογιάν θα προχωρήσει στην εξαγγελία ή όχι νέου πολιτικού κινήματος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top