ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκλεισε ο αυτοκινητόδρομος λόγω τροχαίων- Τραυματίες και ασθενοφόρα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκλεισε ο αυτοκινητόδρομος λόγω τροχαίων- Τραυματίες και ασθενοφόρα

Η έντονη βροχόπτωση που σημειώνεται το μεσημέρι της Παρασκευής (23/2), έφερε αρκετά προβλήματα στους δρόμους, αφού στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού σημειώθηκαν τουλάχιστο δυο ατυχήματα.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τη 1:30 το μεσημέρι, σημειώθηκε καραμπόλα στο ύψος Κακορατζιάς με κατεύθυνση προς Λεμεσό, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται να εμπλέκονται πέντε οχήματα.

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αστυνομία: Στην κυκλοφορία ξανά ο αυτοκινητόδρομος - Ήταν κλειστός λόγω τροχαίου

Στη καραμπόλα της Κακορατζιάς υπάρχουν αναφορές για τουλάχιστο δύο τραυματίες.

Ακόμη, λίγα λεπτά αργότερα στον αυτοκινητόδρομο, στο ύψος της βιομηχανικής περιοχής Ιδαλίου, σημειώθηκε νέα καραμπόλα με τρία οχήματα, ενώ στη σκηνή κλήθηκε και ασθενοφόρο.

Η κίνηση στον αυτοκινητόδρομο είναι ιδιαίτερα αυξημένη, έτσι οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να τηρούν το όριο ταχύτητας και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Ενημέρωση από την Αστυνομία η ώρα 1:45, αναφέρει ότι ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας- Λεμεσού, στο ύψος δάσους Κακορατζιάς είναι προσωρινά κλειστός.

Σε πολλές περιοχές της Κύπρου, όπως προέβλεψε και η Μετεωρολογική Υπηρεσία, υπάρχει έντονη βροχόπτωση, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις έπεσε και χαλάζι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top