ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεσμεύτηκε για πληρωμές ο Βασίλης Κωνσταντίνου, σκλήρη ανακοίνωση των παικτών του ΠΑΟ

Δεσμεύτηκε για πληρωμές ο Βασίλης Κωνσταντίνου, σκλήρη ανακοίνωση των παικτών του ΠΑΟ

Λίγη ώρα μετά την σκληρή ανακοίνωση των παικτών του Παναθηναϊκού εναντίον της διοίκησης, ο Βασίλης Κωνσταντίνου μετέβη στο Κορωπί και δεσμεύτηκε στους αρχηγούς ότι οι πληρωμές τους θα πραγματοποιηθούν την 1η του Μάρτη!

Το «παρών» στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί έδωσε το απόγευμα της Παρασκευής ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, προκειμένου να ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για το μείζον θέμα των πληρωμών.

Ο κ. Κωνσταντίνου έφτασε στο Κορωπί λίγη ώρα μετά την σκληρή ανακοίνωση των παικτών εναντίον της διοίκησης και των υποσχέσεων που δίνει αλλά αθετεί με την ίδια ευκολία, αν και πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν είχε γνώση αυτής όταν πήγε στην προπόνηση και ενημέρωσε τους «πράσινους», αρχικά μέσω των αρχηγών και εν συνεχεία των υπολοίπων, ότι «οι πληρωμές θα πραγματοποιηθούν την 1η του Μάρτη»!

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι έχει πάρει αυτήν την οριστική διαβεβαίωση από την ιδιοκτησία του συλλόγου, ενώ επεσήμανε ότι υπάρχει σημαντικός οικονομικός λόγος που καθιστά απαραίτητη την πληρωμή προς τους παίκτες τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Ιδωμεν.

Δείτε την ανακοίνωση των παικτών του ΠΑΟ:

«Όλο αυτό το δύσκολο διάστημα της ομάδας μας, οι παίκτες που έχουμε απομείνει, δείξαμε με τη συμπεριφορά μας πίστη στην ιστορία και στους οπαδούς της ομάδας που υπηρετούμε.

Δείξαμε σταθερότητα, υπομονή και ειλικρίνεια απέναντι στον προπονητή και στους εκάστοτε διοικούντες και προσπαθήσαμε και προσπαθούμε πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας, βάζοντας πλάτη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς του συλλόγου.

Κανένας από εμάς δεν σκέφτηκε, αν και είχε την δυνατότητα, να κάνει προσφυγή και έβαζε συνεχώς πλάτη στην ομάδα.

Πουλήθηκαν αρκετοί παίκτες, μειώθηκε το μπάτζετ αλλά από τη πλευρά της διοίκησης αυξήθηκαν απέναντί μας μόνο οι υποσχέσεις… Βιώνουμε συνεχώς την απογοήτευση και ένα αίσθημα κοροϊδίας και μη ειλικρινούς και έντιμης συμπεριφοράς…

Σε κάθε μας συνάντηση υπάρχει διαβεβαίωση και συγκεκριμένες υποσχέσεις και κάθε φορά ό,τι μας υπόσχονται πέφτει στο κενό πανηγυρικά και αποδεικνύει ότι δεν αποτελούμε για αυτούς προτεραιότητα, και φυσικά ούτε οι επί χρόνια πιστοί υπάλληλοι της ΠΑΕ, καθώς επί μήνες δουλεύουν απλήρωτοι και βιώνουν την ίδια κοροϊδία. Εμείς ως ποδοσφαιριστές στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους υπαλλήλους.

Πλέον, τα αποθέματα υπομονής μας στερεύουν και αν δεν βρεθεί άμεσα λύση, έως το τέλος του μήνα, θα προβούμε σε πιο δραστικά μέσα και τότε ας αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του.

Υ.Γ. Εμείς υποσχόμαστε να αγωνιζόμαστε με όλο μας το είναι σεβόμενοι την τεράστια ιστορία του Παναθηναϊκού. Κάντε και εσείς το ίδιο μέσα από έντιμες και ειλικρινείς συμπεριφορές».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αποδέχτηκε τον στραγγαλισμό ως αιτία θανάτου η ανακρίτρια

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αποδέχτηκε τον στραγγαλισμό ως αιτία θανάτου η ανακρίτρια

Αυλαία πέφτει, 19 χρόνια μετά, για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου, στην τρίτη θανατική ανάκριση για τα αίτια του θανάτου του, ο οποίος είχε εντοπιστεί νεκρός στις 29 Σεπτεμβρίου του 2005 κάτω από τη γέφυρα της Άλασσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top