ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΜΕΤΩΠΟ ΔΗ.ΚΟ.: Από εβδομάδα η αντεπίθεση Καρογιάν – Το συμβολικό δείπνο του τρίτου πόλου στη Λευκωσία

ΜΕΤΩΠΟ ΔΗ.ΚΟ.: Από εβδομάδα η αντεπίθεση Καρογιάν – Το συμβολικό δείπνο του τρίτου πόλου στη Λευκωσία

«Δεν μας αφορά πλέον τι πρόκειται να κάνει ή όποιος άλλος διαγράφηκε», δήλωσε στο ΡΙΚ το πρωί της Παρασκευής (23/2) ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη

Ο κ. Παπαδόπουλος μιλούσε ασφαλώς για τον διαγραφέντα Μάριο Καρογιάν, ο οποίος κράτησε για την ερχόμενη εβδομάδα τη συνέντευξη Τύπου –έγινε λόγος για την Παρασκευή (23/2)– καθότι υπήρχαν οι εξελίξεις με την τουρκική προκλητικότητα στην ΑΟΖ.

Ο τέως πρόεδρος του ΔΗΚΟ αναμένεται να γιγαντώσει την αντιπαράθεση με την παρούσα ηγεσία του κόμματος, αλλά δεν επιβεβαιώνεται αν θα ανακοινώσει την ίδρυση νέου κινήματος, κάτι που ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι θα γίνει.

Πάντως, ο Νικόλας Παπαδόπουλος δεν φαίνεται να συνταράζεται από την αντεπίθεση Καρογιάν, καθώς ο ίδιος και οι συνεργάτες του αντιμετωπίζουν ως φυσιολογικές τις διαγραφές πρώην στελεχών.

Όπως δήλωσε, κρίνεται «σεβαστό ότι έχουν διαφορετικές θέσεις», αλλά και το ότι «οι ίδιοι γύρισαν την πλάτη στον κόσμο του ΔΗΚΟ». Παρέπεμψε, μάλιστα, την αμφισβήτηση στο εκλογικό συνέδριο του Μάη, καλώντας όποιον θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του.

Σύμφωνα δε με ασφαλείς πληροφορίες του ThemaOnline, η συνεργασία των σχημάτων που στήριξαν την υποψηφιότητα Νικόλα Παπαδόπουλου, κυρίως όσων τη Δευτέρα μετά την πρώτη Κυριακή (28/1) στάθηκαν δίπλα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ, προχωρά και σχηματοποιείται.

Συγκεκριμένα, όπως επιβεβαιώνουν και οι ίδιοι οι αρχηγοί, κτίζεται η συνεργασία ανάμεσα σε ΕΔΕΚ, Οικολόγους, Αλληλεγγύη και Αυτόνομη Πλατφόρμα και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο αλλά και σε ευρύτερο πολιτικό.

Επί τούτου, μαθαίνουμε ότι Νικόλας Παπαδόπουλος, Μαρίνος Σιζόπουλος, Γιώργος Περδίκης, Ελένη Θεοχάρους, αλλά και Παύλος Μυλωνάς συνέφαγαν σε εστιατόριο της Λευκωσίας την Πέμπτη (22/2) πιθανώς για να σχεδιάσουν τα επόμενα βήματα του τρίτου πόλου, αλλά και ως ένδειξη συντροφικότητας. Άλλωστε, πέρασαν πολλά μαζί όλους αυτούς τους μήνες…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top