ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Πέτυχε η ένσταση της μητέρας του δολοφονηθέντος Φ. Καλοψιδιώτη

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Πέτυχε η ένσταση της μητέρας του δολοφονηθέντος Φ. Καλοψιδιώτη

 Πέτυχε η ένσταση της Κούλλας Θεοφάνους, μητέρας του δολοφονηθέντος επιχειρηματία Φάνου Καλοψιδιώτη, για αποτροπή διατάγματος που αιτήθηκε ο Δήμος Αγίας Νάπας.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Αγίας Νάπας είχε αιτηθεί (26/05/2017) προσωρινό διάταγμα ουτώς ώστε να μην μπορούν οι συγγενείς του Καλοψιδιώτη να αξιοποιούν το υποστατικό με την ονομασία «Καφενείο» στον εν λόγω Δήμο.

Ωστόσο, η ένσταση που είχε υποβάλει (4/9/2017) η Κούλλα Θεοφάνους καθώς και ο ανιψιός του δολοφονηθέντος Φάνου Καλοψιδιώτη, κρίθηκε αιτιολογημένη από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, το πρωτοβάθμιο δικαστικό όργανο αποφάσισε την Πέμπτη (22/02) να απορρίψει την αίτηση του Δήμου Αγίας Νάπας και να μην εκδώσει το αιτούμενο Διάταγμα.

Η Κούλα Θεοφάνους στις 17/12/2017 κατήγγειλε στο ΤΑΕ ΑΡΧΗΓΕΙΟ τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας ότι με κατάχρηση εξουσίας και με σκοπό την εξαπάτηση της ως θέσμιας ενοικιάστριας του ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ χρησιμοποιώντας κατασκευασμένο έγγραφο, που με κατάχρηση εξουσίας ετοίμασε και υπέγραψε χωρίς απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και χωρίς έγκριση από τον αρμόδιο Υπουργό, χωρίς υπογραφές από δύο μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου , προσπάθησε με διαδικασία στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου , αριθμός Αγωγής 294/17, να εξασφαλίσει διάταγμα με το οποίο να διατάσσεται να παραδώσει το υποστατικό της ΚΑΦΕΝΕΙΟ , στο οποίο μέχρι σήμερα επένδυσε πέραν των €500.000 σε ανακαινίσεις , εξοπλισμό και επίπλωση του . Ο Γιάννης Καρούσος χρησιμοποίησε στο Δικαστήριο το κατασκευασμένο έγγραφο με την παραποιημένη ημερομηνία του 16/12/2014 για να την καταδολιεύσει.

Η πιο πάνω καταγγελία διερευνάται από το ΤΑΕ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top