ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να φύγει… «ατσαλάκωτη» από τη Λεμεσό

Να φύγει… «ατσαλάκωτη» από τη Λεμεσό

Το ντέρμπι της Κυριακής (25/02, 16:00) στο Τσίρειο απέναντι στην ΑΕΛ, είναι μία ακόμα «μέρα στη δουλειά» για την Ανόρθωση, η οποία αν θέλει να πετύχει το βασικό στόχο της που είναι η έξοδος στην Ευρώπη, θα πρέπει να φύγει από τη Λεμεσό με τη νίκη ή έστω την ισοπαλία, για να διατηρήσει το +5 από τη Λεμεσιανή ομάδα.

Ο Ρόνι Λέβι έχει μελετήσει πολύ την ΑΕΛ και ανέλυσε στους παίκτες του το παιχνίδι του αντιπάλου, επισημαίνοντας τους τα ατού αλλά και τις αδυναμίες του, ζητώντας τους φυσικά απόλυτη προσήλωση και συγκέντρωση στο αγωνιστικό του πλάνο, το οποίο δεν αναμένεται να έχει εκπλήξεις σε σχέση με τις προηγούμενες αγωνιστικές.

Ο Ισραηλινός τεχνικός έχει ολους τους παίκτες στη διάθεση του, πλην του… μόνιμα τραυματία Αρτυματά, αφού ο Ντουγκλάο ξεπέρασε τον τραυματισμό του και αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα.

Κάτω από τα δοκάρια σε διάταξη 4-2-3-1 θα είναι ο Αρούς, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Στρούνα και στο αριστερό ο Πράνιτς, ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο, θα είναι φυσικά οι Ντουγκλάο και Σίλντενφελντ.

Οι Βίκτορ και Ιγκιεμπόρ αναμένεται να πάρουν θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Ράγιος πιο μπροστά σε οργανωτικό ρόλο και τον Ντουρίς στην κορυφή της επίθεσης, ενώ φαβορί για τα άκρα είναι οι Σισέ και Καλό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top