ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να τους δώσει κίνητρο για να διεκδικήσουν τη νίκη και να μείνουν «ζωντανοί»

Να τους δώσει κίνητρο για να διεκδικήσουν τη νίκη και να μείνουν «ζωντανοί»

Τη νίκη που θα αποτελέσει έστω και προσωρινά το… «φάρμακο στις πληγές» που άνοιξε ο αποκλεισμός στο κύπελλο από τη Δόξα, θα επιδιώξει το απόγευμα της Κυριακής η Ομόνοια, κόντρα στην ίδια ομάδα, στο ΓΣΠ.

Η ψυχολογία των «πράσινων» είναι στα… τάρταρα, όμως άπαντες οφείλουν να ανασυνταχθούν και να βάλουν την άκρη όλα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες, για να επιστρέψουν στις νίκες και να διατηρήσουν τις μαθηματικές πιθανότητες που έχουν για έξοδο στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος.

Ο Ιβάιλο Πέτεφ ο οποίος επιστρέφει στον πάγκο, αφού εξέτισε την τιμωρία του, θα παρατάξει ενδεκάδα ανάγκης, αφού αντιμετωπίζει πάρα πολλά αγωνιστικά προβλήματα (τραυματισμοί, κάρτες, συν οι παίκτες που τέθηκαν εκτός πλάνων) και ανακοίνωσε αποστολή με μόλις… 14 παίκτες!

Συγκεκριμένα, εκτός έμειναν οι τραυματίες Μιχαΐλοφ, Παναγη, Αλβμπόγκε, Χριστοφή, Κατελάρης, Κιπιάνι, οι τιμωρημένοι Καντέ, Τζαΐλσον και Ντάρμπισαϊρ, όπως φυσικά και οι Μαργκάσα, Λόπες και Άλεξ Σοάρες που δεν υπολογίζονται. Επιστρέφει πάντως ο Δημητρίου, ενώ είναι διαθέσιμος και ο Μαδούρο, ο οποίος ξεπέρασε το μικροπρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Θυμίζουμε την αποστολή που ανακοίνωσε ο Βούλγαρος τεχνικός:

Ανδρέας Χριστοδούλου (τ), Αλέξανδρος Αντωνίου (τ), Ανδρέας Παναγιώτου, Μάριος Δημητρίου, Λουκάς Βύντρα, Γουίλιαμ Σοάρες, Μπόρχα Εκίθα, Ανδρέας Φραγκέσκου, Χέντβιγκες Μαδούρο, Νικάνδρο Μπρέεβελντ, Κανού, Τζαρσίνιο, Θεόφιλους Σόλομον, Αντρέας Κατσαντώνης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top