ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποιον… ζητά η Θύρα 9 για νέο ηγέτη;

Ποιον… ζητά η Θύρα 9 για νέο ηγέτη;

Μέσα από την ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής η Θύρα 9, αναφερόμενη στην ονοματολογία που έχει ξεκινήσει για διάδοχος κατάσταση της διοίκησης Αντώνη Τζιωνή, επισήμανε τα εξής χαρακτηριστικά ότι πρέπει να έχει η νέα ηγεσία του συλλόγου:

«Όσον αφορά την ονοματολογία που έχει ξεκινήσει εμείς προς το παρών δεν θα τοποθετηθούμε.

Έχουμε όμως πει επανειλημμένα ότι πέραν από τα ονόματα το σημαντικό είναι το νέο συμβούλιο να έχει καινούργιες προτάσεις για την δομή λειτουργίας του σωματείου, να έχει ΣΟΒΑΡΗ πρόταση για το οικονομικό, να αποτελείτε από άτομα που εκπροσωπούν όλο το φάσμα του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να είναι ευρείας αποδοχής και στήριξης, να μην είναι ελεγχόμενο από πουθενά και να αφήνει στο παρελθόν άτομα και καταστάσεις που πλήγωσαν το σωματείο.

Αυτά βάζουμε κάτω τόσο καιρό στις συναντήσεις, αυτά θα συνεχίζουμε να βάζουμε. Τον Απρίλη πάμε να αλλάξουμε και να ξαναγράψουμε ιστορία».

Το ερώτημα που υφίσταται πλέον είναι κατά το πόσο η Θύρα 9 βλέπει με θετικό μάτι την επιλογή Γιώτη Δημητρίου και φυσικά τι θα είναι αυτά που θα ζητήσει από τον Κύπριο επιχειρηματία στη συνάντηση που αφέθηκε να νοηθεί ότι θα έχει ο ενδιαφερόμενος για να εμπλακεί με τα διοικητικά της Ομόνοιας…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top