ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: «Η στάση του ενδιάμεσου ήταν σε αντίθεση με όσα διακήρυσσαν»

Α. ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: «Η στάση του ενδιάμεσου ήταν σε αντίθεση με όσα διακήρυσσαν»

Με αντιπολιτευτική και όχι μόνο διάθεση μίλησε ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Φρίξο Δαλίτη («Ο Φιλελεύθερος») την Κυριακή (25/2), ο κ. Κυπριανού αναφέρεται στα τεκταινόμενα της ΑΟΖ και εξαπολύει έντονη κριτική κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Υποστηρίζει ότι πρέπει να αρχίσουν άμεσα οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό, η λύση του οποίου θα τερματίσει τις προκλήσεις, υπενθυμίζοντας το ΑΚΕΛ προειδοποιούσε ότι η αξιοποίηση του φυσικού πλούτου θα ήταν πολύ δύσκολη με άλυτο το Κυπριακό.

Σχολιάζοντας τις εκλογές, ο κ. Κυπριανού σημειώνει ότι «η στάση του ενδιάμεσου ήταν σε αντίθεση με όσα διακήρυσσαν», αφήνοντας αιχμές για το ότι ενώ ήθελαν να φύγει ο Αναστασιάδης, τον στήριξαν.

«Δεν εφησυχάζουμε», δηλώνει ερωτηθείς για την επόμενη μέρα στο ΑΚΕΛ. «Έχουν ετοιμαστεί τα έγγραφα εκτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος, αλλά κυρίως και για το πώς θα προχωρήσουμε παρακάτω και αυτά όλα θα συζητηθούν το επόμενο διάστημα στα συλλογικά όργανα του κόμματος με αποκορύφωμα τη συζήτηση στην Κεντρική Επιτροπή».

Παράλληλα αναφέρει ότι θα συζητηθεί θέμα Κατσουρίδη, λέγοντας ότι «Είχα δηλώσει προεκλογικά ότι θα συζητηθεί και σίγουρα θα συζητηθεί. Δεν έχει καθοριστεί το πότε. Η επόμενη ολομέλεια της Κεντρικής Επιτροπής που θα γίνει αρχές του Μάρτη θα ασχοληθεί με την αποτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων. Οπόταν μάλλον θα είναι στη μεθεπόμενη».

Α.Μ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top