ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχιεπίσκοπος: Θα το πληρώσουν ακριβά οι Τούρκοι

Αρχιεπίσκοπος: Θα το πληρώσουν ακριβά οι Τούρκοι

Οι Τούρκοι άρχισαν να κάνουν λάθη και θα την πληρώσουν ακριβά, δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, προσθέτοντας ότι οι προκλήσεις της Τουρκίας στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας, θα αποβεί εις βάρος της.

Οι δηλώσεις του Αρχιεπίσκοπου έγιναν μετά το πέρας του Πανορθόδοξου Συλλείτουργου, που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας, επί τη ευκαιρία της συμπλήρωσης 40 χρόνων Αρχιερατείας.

Ευτυχώς, όπως είπε ο Αρχιεπίσκοπος, που ενήργησαν και αυτοί μια φορά λάθος, την ώρα που εμείς κάνουμε συνεχώς λάθη. Τους οδήγησε ο Θεός να κάνουν λάθη και πιστεύω ότι θα την πληρώσουν πολύ ακριβά, ανέφερε ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου.

Όπως μεταδίδει το κρατικό ραδιόφωνο ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε ότι έγνοια του είναι η απελευθέρωση της πατρίδας, προσθέτοντας ότι αυτός είναι ο στόχος και της κυβέρνησης και όλου του λαού. Χαρακτηριστική η δήλωση του ότι εαν δεν έχουμε πατρίδα, τόνισε, τότε εις μάτην κοπιάζουμε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top