ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καλύτερη αλλά φλύαρη η Ομόνοια, πάγωσε το ΓΣΠ στο 45+3′ η Δόξα!

Καλύτερη αλλά φλύαρη η Ομόνοια, πάγωσε το ΓΣΠ στο 45+3′ η Δόξα!

Το πρώτο μέρος στο ΓΣΠ ολοκληρώθηκε και η Ομόνοια με την Δόξα είναι στο 0-1. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι που κρατούν περισσότερο την μπάλα, στις αντεπιθέσεις απειλούν οι φιλοξενούμενοι που σκόραραν στο 45+3′ και πάγωσαν το ΓΣΠ.

Η Ομόνοια ξεκίνησε το παιχνίδι με ξεκάθαρο στόχο να κρατήσει την μπάλα, να επιβάλει τον ρυθμό της και να σκοράρει νωρίς. Τα κατάφερε όλα εκτός το τελευταίο καθώς στα πρώτα 45′ δεν παραβίασε την αντίπαλη εστία όμως ούτε η δική της παραβιάστηκε. Ανούσια λοιπόν η κατοχή και υπεροχή της (στο 28′ η κατοχή ήταν 63%-27%).

Οι πρώτες δύο καλές ευκαιρίες ήρθαν από πλευράς Δόξας στο πρώτο δεκάλεπτο όμως δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ. Η Ομόνοια στο 16′ έχασε τετ α τετ με τον Κατσαντώνη ενώ στην συνέχεια πίεζε για γκολ όμως η Δόξα αμυνόταν πολύ καλά. Στο 26′ η Δόξα άγγιξε το 0-1 όμως η απευθείας εκτέλεση φάουλ απεκρούστηκε δύσκολα από τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας.

Τα λεπτά κυλούσαν όμως τίποτα δεν άλλαζε στο σκορ, η Ομόνοια γυρόφερνε την μπάλα έξω από την περιοχή του Χατζηφραγκίσκου όμως υστερούσε στην τελική πάσα και στο τελείωμα. Σε μια ανύποπτη φάση στο 45+3′ ο Ιωάννου έκανε την σέντρα και ο Κιφουετί με κεφαλιά πάγωσε το ΓΣΠ και έβαλε την Δόξα σε θέση οδηγού.

Το σφύριγμα ημιχρόνου βρήκε Ομόνοια και Δόξα να είναι στο 0-1 και να έχουν ακόμη 45′ στην διάθεσή τους για να πετύχουν το στόχο τους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top