ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ήταν επιτέλους καιρός να αφήσουμε έναν προπονητή να κάνει τη δουλειά του»

«Ήταν επιτέλους καιρός να αφήσουμε έναν προπονητή να κάνει τη δουλειά του»

Ο Πρόεδρος της Ομόνοιας, Αντώνης Τζιωνής, έκανε σημαντικές δηλώσεις στην Primetel, μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τη Δόξα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι γεγονός ότι εδώ που φτάσαμε, δυσκολεύουν τα πράγματα και φαντάζει δύσκολη η συνέχεια, αλλά θα κυνηγήσουμε τις όποιες πιθανότητες μας για την Ευρώπη. Η αποτυχημένη κατά τα πράγματα χρονιά, αποδεικνύει ότι κάτι δεν πήγε καλά.

Είναι γεγονός ότι ήταν αποκλειστικά δική του απόφαση η αποχώρηση των παικτών. Ήταν επιτέλους καιρός να αφήσουμε έναν προπονητή να κάνει τη δουλειά του και να πάρει τον χρόνο του. Θα ήταν ή εκείνος ή οι παίκτες. Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να στηρίξει τον προπονητή.

Η επίσημη Ομόνοια δεν έχει σχέση με τα όσα ακούγονται δεξιά αριστερά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Βγάλαμε μία ανακοίνωση και θα πρέπει να αρκεστούμε σε αυτήν.

Έχουν τεθεί εκτός πλάνων οι τρεις Πορτογάλοι, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Αν και οδυνηρό, πήραμε αυτή την απόφαση και πήραμε αυτό το μεγάλο ρίσκο και τις επόμενες μέρες θα τα ξαναπούμε για τα συμβόλαια τους. Σήμερα φάνηκε ότι πληρώσαμε την απόφαση αυτή. Εμπεριείχε ρίσκο, αλλά την πήραμε.

Εξαγγείλαμε Συνέλευση για να δοθεί χρόνος στο νέο Συμβούλιο που θα αναλάβει. Έτσι θα υπάρχει αρκετός χρόνος. Αν θα είμαι εγώ ή κάποια άλλα μέλη στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, είναι κάτι που δεν το ξέρω, τίποτα δεν αποκλείεται. Δεν ήρθα στην Ομόνοια για να κάνω καριέρα. Είμαι εδώ μόνο για την αγάπη μου για την Ομόνοια.

Είναι δύσκολα τα πράγματα και θα πρέπει κάποια στιγμή ο κόσμος να ξέρει τις πραγματικότητες και θα πρέπει να προβούμε σε κάποιες ενέργειες για να κρατήσουμε την Ομόνοια στο προσκήνιο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Βύρωνα Στυλιανού



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top