ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αδιόρθωτος ο Ιδιάκεθ, αδιόρθωτη και η ΑΕΚ μακριά από την Αρένα

Αδιόρθωτος ο Ιδιάκεθ, αδιόρθωτη και η ΑΕΚ μακριά από την Αρένα

Η ΑΕΚ έπαιξε αρκετά με την «φωτιά» στο παιχνίδι κόντρα στην Πάφο και έστω κι αν ισοφάρισε στην εκπνοή του αγώνα στο «Στέλιος Κυριακίδης» με τον Λαρένα τελικά έχασε άλλους δύο πολύτιμους βαθμούς και βλέπει την υπόθεση τίτλος να ξεθωριάζει για τα καλά.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ παρέταξε την ομάδα του με τους εξής έντεκα ποδοσφαιριστές: Πάμπλο, Μοϊσόφ, Καταλά, Αντωνιάδης, Λαρένα, Ακοράν, Νέλσον, Τομάς, Τρισκόφσκι, Λαμπάν, Γιάννου.

Η ΑΕΚ ναι μεν κατάφερε να ξεκινήσει δυνατά (έχασε και το πέναλτι με τον Γιάννου) ωστόσο στην συνέχεια του αγώνα δεν έβγαλε σε κανένα σημείο του ματς το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και ουσιαστικά μάταια πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων δύο σημαντικούς βαθμούς.

Απροβίβαστος… ο Γιάννου!

Ο Απόστολος Γιάννου ο οποίος για άλλο ένα παιχνίδι κλήθηκε να αντικαταστήσει τον πρώτο σκόρερ της ΑΕΚ, ουσιαστικά δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να απειλήσει την Πάφο, η οποία δεν ένιωσε και πολύ την ανάσα του.

Μάλιστα ο Ελληνοαυστραλός επιθετικός μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι ήταν ο μοιραίος παίκτης των «κιτρινοπρασίνων», αφού στο 11ο λεπτό έχασε το πέναλτι και από εκείνο το σημείο και έπειτα φάνηκε να επηρεάζεται και ψυχολογικά.

Φλύαρη η ΑΕΚ

Σε 90α λεπτά αγώνα η ομάδα της Λάρνακας έδειξε να είναι αρκετά φλύαρη μπροστά από την εστία του Κόπριβετς μη καταγράφοντας αρκετές φάσεις. Το γεγονός ότι απουσίαζε ο Τολεμές αλλά και το ότι ο Γιάννου δεν ήταν σε καλή μέρα, η ΑΕΚ φάνηκε σχεδόν εντελώς ακίνδυνη στον αγώνα.

Δεν βοήθησαν οι αλλαγές…

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ βλέποντας την ομάδα του να μην «τραβάει» στον αγωνιστικό χώρο προσπάθησε με κάποιες κινήσεις στην «σκακιέρα» να αλλάξει την κατάσταση όμως, οι Τέτε, Χέφελ και Ρουσιάς που μπήκαν ως αλλαγή δεν μπόρεσαν να αλλάξουν και ιδιαίτερα την κακή εικόνα της ομάδας της Λάρνακας.

Κακή αμυντικά…

Η ΑΕΚ πάντως αξίζει να σημειώσουμε ότι στο «Στέλιος Κυριακίδης» έδειξε να «πονάει» αρκετά και αμυντικά. Πέραν από το γκολ που δέχθηκε οι «κιτρινοπράσινοι» δέχθηκαν και σωρεία επιθέσεων από την αντίπαλη ομάδα η οποία θα μπορούσε να τους κάνει την ζημιά και τους στερήσει ακόμη και τον ένα βαθμό.

Τραγική μάκρια από την Αρένα…

Η κριτική στον Βάσκο τεχνικό προυπήρχε όμως το ισόπαλο απότελεσμα στην Πάφο ήρθε να την κάνει εντονότερη. Τα τελευταία χρόνια που οι «κιτρινοπράσινοι» είναι κοντά στην διεκδίκηση του μεγάλου στόχου (του πρωταθλήματος) στις εκτός έδρας εμφανίσεις της είναι αποκαρδιωτική κάτι που τις στοιχίζει πολύτιμους βαθμούς.

Το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει δεχθεί πέντε ήττες την φετινή σεζόν και τις πέντε εκτός έδρας (Ομόνοια, Νέα Σαλαμίνα, ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση, Απόλλωνα) είναι κάτι που προβληματίζει τους οπαδούς, οι οποίοι βλέπουν την ομάδα τους μακριά από την έδρας τους να είναι εντελώς αλλαγμένη και να μην μπορεί να διεκδικήσει με ευκολία το αυτονόητο (τη νίκη).

Πλέον η ΑΕΚ είναι αναγκασμένη να γυρίσει σελίδα και να κοιτάξει την συνέχεια του πρωταθλήματος και την πρώτη αγωνιστική των πλέι – οφ.  Το συγκρότημα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση και οι «κιτρινοπράσινοι» αν θέλουν να μπουν με το δεξί στην β ‘ φάση θα πρέπει να δείξουν ένα καλύτερο πρόσωπο από αυτό που έδειξαν στο «Στέλιος Κυριακίδης».

 

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top