ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λυπηρό αυτό που συμβαίνει, ας αναλάβει ο κάθε ένας τις ευθύνες του!

Λυπηρό αυτό που συμβαίνει, ας αναλάβει ο κάθε ένας τις ευθύνες του!

Η Ομόνοια ηττήθηκε σήμερα (25/2) εντός έδρας από την Δόξα με 1-3 και έχασε και άλλο πολύτιμο έδαφος για να εξασφαλίσει μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Μόνο τρεις στον πάγκο, έτσι ξεκίνησε ο Πέτεφ

Ο Πέτεφ δεν είχε και πολλές επιλογές για τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας μιας και την αποστολή απάρτιζαν 14 (!) ποδοσφαιριστές. Στην ουσία η Ομόνοια στον πάγκο είχε μόνο τρεις ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων ο ένας ήταν τερματοφύλακας. Στα της αρχικής ενδεκάδας κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Αντωνίου, αμυντικό κεντρικό δίδυμο οι Βύντρα και Γ. Σοάρες ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας θέση πήρε ο Φραγκέσκου. Στο αντίστοιχο δεξί άκρο ήταν ο Παναγιώτου. Στο χώρο του κέντρου κινούνταν Εκίθα και Μπρέβελντ ενώ σε πιο ελεύθερο ρόλο ήταν ο Κανού. Στο ένα άκρο ο Ζαρζίνιο (αριστερά) ενώ στο άλλο ο Δημητρίου (δεξιά). Μοναδικός προωθημένος ο νεαρός Κατσαντώνης. Το σύστημα ήταν 4-2-3-1.

Δυσκόλεψε και άλλο η υπόθεση Ευρώπη

Η Ομόνοια στο σημερινό παιχνίδι παρατάχθηκε με αρκετά νέα παιδιά, μια ενδεκάδα που δεν έπαιξε ξανά ποτέ μαζί και αυτό φάνηκε καθώς δεν υπήρχε χημεία μεταξύ των ποδοσφαιριστών και εμφανίστηκαν ξανά τα αμυντικά κενά των πρασίνων. Ήταν που ήταν δύσκολη η κατάσταση πριν από αυτό το ματς, ήρθε μια νέα ήττα στο θεσμό του πρωταθλήματος και πλέον έγινε ακόμη πιο δύσκολο το έργο για έξοδο στην Ευρώπη.

Γεγονός τα αμυντικά προβλήματα

Στο αγωνιστικό κομμάτι είδαμε για ακόμη μια φορά μια Ομόνοια που δεν είχε αποτελεσματικότητα, δεν μπορούσε να σκοράρει εύκολα και πίσω έμπαζε. Δεύτερη συνεχόμενη τριάρα από την Δόξα σε παιχνίδι μέσα στο ΓΣΠ (προηγούμενη αυτή στο κύπελλο) και είναι κάτι που δείχνει περίτρανα ότι η αμυντική γραμμή του τριφυλλιού νοσεί.

Ένα σε νεκρό χρόνο και το 0-2 δεν κατάλαβαν πότε έγινε!

Μπορεί η Ομόνοια να είχε την κατοχή σε όλο το παιχνίδι, να κρατούσε περισσότερο την μπάλα όμως τι να το κάνεις αυτό όταν δέχεσαι τρια γκολ μέσα στην έδρα σου; Το 0-1 έγινε σε χρόνους καθυστερήσεων του πρώτου μέρους και κόντρα στην ροή του αγώνα. Μπήκαν μέσα οι ποδοσφαιριστές του Πέτεφ στην επανάληψη και μέχρι να καταλάβουν τι τους γίνεται έμειναν με δύο γκολ πίσω στο σκορ.

Οι φάσεις που μπορούσαν να βοηθήσουν την Ομόνοια για την ανατροπή

Στο 52′ και στο 53′ έγιναν οι φάσεις που θα μπορούσαν να φέρουν την ανατροπή για τους γηπεδούχους. Στο 52ο λεπτό η Δόξα έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω απευθείας κόκκινης στον Πουτζιουρή ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κατσαντώνης μείωσε για το τριφύλλι σε 1-2.

Οι δύο αναγκαστικές και οι εσωτερικές αλλαγές

Ο Πέτεφ δεν είχε και πολλές επιλογές στον πάγκο και επίσης αναγκάστηκε να αποσύρει τους Παναγιώτου και Φραγκέσκου οι οποίοι τραυματίστηκαν προς τα τέλη του πρώτου ημιχρόνου. Τις θέσεις τους πήραν οι Μαδούρο και Σόλομον, οι μοναδικοί δύο ποδοσφαιριστές που είχε ο Βούλγαρος κόουτς στην διάθεσή του καθώς ο τρίτος του πάγκου ήταν τερματοφύλακας (Χριστοδούλου). Έτσι έκλεισε νωρίς τις (εξωτερικές) αλλαγές που θα μπορούσε να κάνει για να αλλάξει κάτι αν το ήθελε και στην συνέχεια μόνο εσωτερικές αλλαγές είχε την δυνατότητα να κάνει.

Με αυτά και με αυτά η Ομόνοια έχασε με 1-3, απώλεσε και άλλο πολύτιμο έδαφος και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να δει την συνέχεια, όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να προσπαθήσουν να ανασυνταχτούν καθώς ένας τόσο μεγάλος σύλλογος όπως είναι η Ομόνοια είναι λυπηρό να παραπαίει και να έχει τόσα προβλήματα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



 Αρχιπύραρχος ΠΥ για φωτιά στον Άγιο Συλά: Όλα δείχνουν κακόβουλη ενέργεια - «Ξεκίνησε από την ύποπτη περιοχή πλέον, στο Βατί»

Αρχιπύραρχος ΠΥ για φωτιά στον Άγιο Συλά: Όλα δείχνουν κακόβουλη ενέργεια - «Ξεκίνησε από την ύποπτη περιοχή πλέον, στο Βατί»

Δεν υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο αυτή την στιγμή, όμως η επικινδυνότητα είναι μεγάλη γιατί υπάρχουν συνεχώς αναζωπυρώσεις, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αρχιπύραρχος Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου, Νίκος Λογγίνου, προσθέτοντας ότι ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη πυρκαγιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top