ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θανατική ανάκριση για τον φόνο του Άντρου Ροδοθέου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θανατική ανάκριση για τον φόνο του Άντρου Ροδοθέου

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Η θανατική ανάκριση της Δευτέρας (26/02) αναβλήθηκε, καθώς η κατηγορούσα Αρχή ζήτησε χρόνο για να έχει στα χέρια της όλα τα τεκμήρια.

Ο θανατικός ανακριτής στην έκθεση του θα παρουσιάσει το γεγονός ως εγκληματική ενέργεια, καθώς αποκλείστηκε από την πρώτη στιγμή ο φυσικός θάνατος.

Να σημειώσουμε πως θα καταχωρηθούν οι καταθέσεις που λήφθηκαν από τα πρόσωπα που βρίσκονταν μαζί με το θύμα, τον Άντρο Ροδοθέου δηλαδή, καθώς και τα τεκμήρια που λήφθηκαν από την σκηνή του εγκλήματος.

Επίσης, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, θα κατατεθεί το μαρτυρικό υλικό που περιλαμβάνει φωτογραφίες από την σκηνή και τη νεκροτομή.

Στη διαδικασία της θανατικής ανάκρισης θα παρευρεθεί και ο γιος του θανόντος.

Σημειώνουμε πως στις θανατικές ανακρίσεις διεξάγεται δική στην οποία, όπως αναφέραμε, παρουσιάζονται τα στοιχεία του φακέλου της ανεξιχνίαστης υπόθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι έρευνες για τον φόνο του Άντρου Ροδοθέου... – Βολίδες από σφαίρες διαμετρήματος 7,62 στους τοίχους της εξοχικής κατοικίας

Θυμίζουμε πως το φονικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (12/04) όταν το θύμα βρισκόταν σε απομονωμένη εξοχική κατοικία φιλικού του προσώπου, στο χωριό Γεράσα της Επαρχίας Λεμεσού.

Από την απέναντι όχθη του ποταμού και σε απόσταση 50 μέτρων όπου βρισκόταν η απομονωμένη εξοχική κατοικία, ρίφθηκαν οι πυροβολισμοί εναντίον του 61χρονου επιχειρηματία.

Το θύμα βρισκόταν κοντά σε συρόμενη γυάλινη τζαμαρία, όπου δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών από πυροβόλο όπλο, μπροστά στα μάτια των τριών άλλων προσώπων.

Η Αστυνομία τότε, είχε συλλέξει ελάχιστα στοιχεία τα οποία δεν μπορούν να οδηγήσουν στους ηθικούς ή φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας.

Από τις ανακρίσεις και τις έρευνες που έγιναν, δεν προέκυψαν στοιχεία που να δικαιολογούν συλλήψεις.

Μάλιστα, να θυμίσουμε πως η αίτια θανάτου του 61χρονου επιχειρηματία, Άνδρου Ροδοθέου, ήταν από αιμορραγικό σοκ συνέπεια πυροβολισμού.

Ο Ροδοθέου πλήγηκε από μια και μόνο σφαίρα στην κοιλιακή χώρα, η οποία διαπέρασε τη σπονδυλική του στήλη και προκάλεσε ρήξη κοιλιακής αορτής.

Η θανατική ανάκριση ορίστηκε για τον Μάρτιο.

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top