ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η διαιτησία, η απουσία του κόσμου, οι παίκτες με τα προβλήματα και το αγωνιστικό

Η διαιτησία, η απουσία του κόσμου, οι παίκτες με τα προβλήματα και το αγωνιστικό

Στον Super Sport FM μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος πέρα της αναφοράς του αγωνιστικού κομματιού δεν άφησε ασχολίαστο και το ζήτημα της διαιτησίας.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για την σημαντική νίκη με τον Ολυμπιακό…
«Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις καθυστερήσεις. Στην τελευταία φάση κάναμε αυτό που δεν καταφέραμε σε όλο το 90λεπτο γιατί θεωρώ ότι στο πρώτο μέρος απωλέσαμε ευκαιρίες για να κάνουμε το έργο μας πιο εύκολο και όταν κάναμε το 2-1 δείξαμε κάποια επιπολαιότητα και εφησυχασμό. Βγάλαμε αποθέματα, δεν χάσαμε την ψυχραιμία μας, σκοράραμε και παίρνουμε αυτό το ψυχολογικό προβάδισμα σε σχέση με την πρωτιά καθώς βαθμολογικά οι δυο βαθμοί δεν παίζουν τόσο ρόλο με 10 αγωνιστικές υψηλού βαθμού δυσκολίας στην δεύτερη φάση».

Για την αδυναμία του ΑΠΟΕΛ να καθαρίσει παιχνίδια στα οποία είναι ανώτερο…
«Το πρόβλημα εστιάζεται εκεί που η ομάδα είναι το φαβορί και δεν καθαρίζει τα παιχνίδια παρά στα ντέρμπι Θεωρώ ότι δεν είναι ένα πρόβλημα που θα συνεχίσει να υφίσταται καθώς μπαίνουμε σε μια σειρά από ντέρμπι και θα πρέπει η προσοχή να είναι μεγαλύτερη. Είναι πράγμα που μπορεί να διορθωθεί γιατί είναι θέμα με την προσήλωση κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά και στον αγωνιστικό χώρο. Βεβαίως πρέπει να δείξουμε και στην πράξη ότι είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί».

Για το θέμα διαιτησία…
«Σε κάθε παιχνίδι γίνονται λάθη εκατέρωθεν. Μας είπαν και για παιχνίδι που τελείωσε από το 30΄. Κανένα παιχνίδι δεν κρίνεται από διαιτητικό λάθος αν έχεις χρόνο να αντιδράσεις. Συμβαίνει σε όλα τα πρωταθλήματα αυτό. Όπως λέμε ότι οι ομάδες μας πρέπει να μειώσουν τα λάθη τους το ίδιο να συμβεί και με τους διαιτητές. Παίζεται η προσπάθεια μιας χρονιάς για την κάθε ομάδα τόσο και στην πρώτη 6αδα όσο και στην δεύτερη 6αδα. Εμείς σημειώσαμε τα προβλήματα από την αρχή της χρονιάς, δεν κρυφτήκαμε πίσω από το δάκτυλο και δεν λέγαμε ότι δεν μιλούσαμε για την διαιτησία τόσο καιρό αλλά από δω και πέρα θα αρχίσουμε να μιλάμε. Αναφερθήκαμε σε απόφαση της εκτελεστικής που δεν έχει υλοποιηθεί μέχρι τώρα. Όποιος πει ότι δεν θα γίνουν ξανά λάθη μόνο με ουτοπία μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η σκέψη. Λάθη θα υπάρξουν αλλά να μην είναι λάθη που θα κρίνουν αποτελέσματα και τίτλους».

Για τον θέμα της απουσίας του κόσμου από τα γήπεδα…
«Συναντήθηκαν έξι Προέδροι, ζητήθηκε συνάντηση με την εκτελεστική. Αντιλαμβανόμαστε το πρόβλημα υγείας του προέδρου αλλά αυτό πρέπει να το δουν άμεσα το θέμα ελπίζοντας ότι μπορεί να αλλάξει κάτι στα πλέι οφ αλλιώς η κατάσταση να μείνει ως έχει και θα βλέπουμε τον κόσμο να μειώνεται. Σαν ΑΠΟΕΛ κοιτάζουμε πολλές ενέργειες που μπορούμε να κάνουμε. Το μέτρο της ΚΟΠ δεν είναι λύση αλλά ημίμετρο. Αν πάμε στην βάση των οπαδών μας να κάνουμε μια έρευνα είναι μια σκέψη που κάνουμε ως ΑΠΟΕΛ».

Για τον Λούκας Σόουζα…
«Να περιμένουμε 48ώρες. Υπάρχει ρεπό σήμερα αλλά οι τραυματίες πήγαν στον Αρχάγγελο. Θα φανεί αν χρειαστεί περαιτέρω εξέταση και αν χρειαστεί θα το πράξουμε. Δεν μπορεί να απαντηθεί το ερώτημα αν θα προλάβει το ντέρμπι».

Η πληροφόρηση αναφέρει ότι ο Βάτερμαν θα μπει και στο δίτερμα…
«Σε θεωρητικό επίπεδο ναι αλλά πρώτα να μπει και θα ενημερώσουμε».

Για τον Εφραίμ…
«Ο Εφραίμ και ο Λάγο κάνουν ειδικό πρόγραμμα και όταν θα αλλάξει κάτι θα το μεταφέρουμε».

Με τον Ντελατόρε είστε ευχαριστημένοι…
«Γι’ αυτό αποκτήθηκε. Ερχόταν από αποχή και χρειαζόταν χρόνο από άποψη φυσικής ετοιμότητας. Είναι μια επιλογή που βοήθησε αρκετά».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top