ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ιωαννίδης για την καταστροφή στο Επαρχιακό Δικαστήριο – ‘Δεν έχει γίνει τίποτα’

Ο Ιωαννίδης για την καταστροφή στο Επαρχιακό Δικαστήριο – ‘Δεν έχει γίνει τίποτα’

Ήταν πολλές οι εκκλήσεις από τον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο για αλλαγές σε ό,τι αφορά το θέμα ασφάλειας του Επαρχιακού Δικαστηρίου, αλλά «δεν έχει γίνει τίποτα».

Του Ιάκωβου Ιακώβου

Το ThemaOnline επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου Δώρο Ιωαννίδη για το θέμα που προέκυψε με την φωτιά στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Σε ερώτηση μας για τα έντονα παράπονα που εκφράζονται από δικηγόρους, τα οποία ήρθαν στην επιφάνεια σήμερα για τα θέματα ασφάλειας τους όπως μας δήλωσε, «έχουμε γράψει επιστολές στις αρμόδιές υπηρεσίες αλλά τίποτα δεν έχει γίνει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ποιος ειδοποίησε για την έκρηξη στο Επαρχιακό Δικαστήριο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε άλλη μας ερώτηση κατά πόσο την Τρίτη (27/02) θα διεξαχθούν κανονικά οι προγραμματισμένες δικάσιμες υποθέσεις, μας δήλωσε ότι «κάνουμε προσπάθεια όπως γίνει αυτό », αν και δεν μπορούσε να μας το επιβεβαιώσει, καθώς τα πάντα θα κριθούν από την απόφαση των εμπλεκόμενων υπηρεσιών διερεύνησης.

Επίσης, σε ερώτηση μας κατά πόσον η καταστροφή που έγινε στα τεκμήρια θα μπορεί να επηρεάζει τις υποθέσεις, μάς δήλωσε ότι όταν μιλάμε για έγγραφα κρατούνται αντίγραφα, ενώ για τα τεκμήρια που είναι αντικείμενα, οφείλουν να τα φωτογραφίζουν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top