ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΝΕΚΡΗ-ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Κτηνίατρος θα εξετάσει τη σορό - Πέντε Ροτβάιλερ υπό φρούρηση

ΝΕΚΡΗ-ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Κτηνίατρος θα εξετάσει τη σορό - Πέντε Ροτβάιλερ υπό φρούρηση

Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση του θανάτου της 46χρονης Petrana Mihailova Milkova, από τη Βουλγαρία, μητέρας δύο παιδιών, μετά τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από τις έρευνες της Αστυνομίας σε σχέση με το θάνατο της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι έρευνες τη Δευτέρα (26/2) επικεντρώθηκαν στο ενδεχόμενο ο τραυματισμός της 46χρονης να προκλήθηκε από δαγκώματα σκύλων.

Η Αστυνομία κατέχει στα χέρια της μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία στην γεωργική περιοχή της Γεροσκήπου κυκλοφορούσαν πολλοί αδέσποτοι σκύλοι, ενώ πολλοί ιδιοκτήτες τεμαχίων γης στο μέρος κατέχουν σκύλους.

Η Αστυνομία έχει θέσει από τη Δευτέρα (26/2) υπό φρούρηση πέντε σκύλους ράτσας Ροτβάιλερ που εντοπίστηκαν σε υποστατικό που βρίσκεται πλησίον της γεωργικής περιοχής που εντοπίστηκε η 46χρονη.

Την Τρίτη (27/2) στην Πάφο κλήθηκε κτηνίατρος από την Λευκωσία που μαζί με τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους αναμένεται να επανεξετάσουν στις 10:00 τη σορό της άτυχης γυναίκας. Στο ΤΑΕ Πάφου, μετά την εξέλιξη αυτή, έχουν κληθεί και άλλα πρόσωπα που είναι κάτοχοι σκύλων και δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Επιπρόσθετα αναμένεται να επιθεωρηθεί η σκηνή που εντοπίστηκε η 46χρονη.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top