ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ –ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Την Παρασκευή τα αποτέλεσμα των εξετάσεων

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ –ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Την Παρασκευή τα αποτέλεσμα των εξετάσεων

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα είναι έτοιμα τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων σε σχέση με τα τεκμήρια που παραλείφθηκαν από τη σκηνή της φωτιάς, που προκλήθηκε τη Δευτέρα (26/02) στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντή της Πυροσβεστική Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας.

Ερωτηθείς πού βρίσκονται οι έρευνες σε σχέση  με τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς στο Επαρχιακό Δικαστήριο, ο κ. Τράγκολας είπε ότι οι έρευνες βρίσκονται στο αρχικό στάδιο, για να σημειώσει πως η Πυροσβεστική Υπηρεσία είναι σε αναμονή των αποτελεσμάτων των επιστημονικών εξετάσεων σε σχέση με τα τεκμήρια που περισυνελέγησαν από την περιοχή της πυρκαγιάς.

Εξάλλου, είπε πως την Τρίτη (27/02) περισυλλέγονται  πληροφορίες σε σχέση με το περιεχόμενο της αποθήκης και σε σχέση με τα τεκμήρια που φυλάγονταν μέσα σε αυτή.

Από την πλευρά του ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Στέλιος Στυλιανού δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι δεν υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη σε σχέση με το θέμα, σημειώνοντας πως εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

«Δεν έχει προκύψει μέχρι στιγμής ένα ασφαλές συμπέρασμα ως προς τα αίτια της πρόκλησης της φωτιάς. Θα αξιολογηθούν τα πορίσματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας, εν αναμονή και των αποτελεσμάτων των επιστημονικών εξετάσεων στα διάφορα τεκμήρια που παραλείφθηκαν από τη σκηνή», είπε.

Πρόσθεσε ότι η Αστυνομία ζήτησε όπως έχει τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων το γρηγορότερο δυνατό.

Τέλος, είπε ότι μέχρι αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπέρασμα και ότι στο στάδιο που βρίσκεται η αστυνομία διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top