ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Έσταξε»… μέλι για Αυγουστή και Κίρζη

«Έσταξε»… μέλι για Αυγουστή και Κίρζη

Ο Φρίξος Σαββίδης ήταν φιλξενούμενος στην εκπομπή του Κώστα Μάλεκκου «Όλα Μάλε» στον Super Sport Fm και μεταξύ άλλων αποθέωσε το έργο του Νίκου Κίρζη και του Σωφρόνη Αυγουστή.

Δείτε όλα όσα είπε:

Για τον Νίκο Κίρζη: «Ο Νίκος Κίρζης έχει επιτελέσει τεράστιο έργο στον Απόλλωνα. Ήταν ο πρωτεργάτης και ο πνευματικός πατέρας της ολοκλήρωσης του Απόλλωνα που έχουμε σήμερα και χαιρόμαστε. Επαγγελματισμός σε όλα τα επίπεδα. Αυτό σημαίνει να έχεις το όραμα και την θέληση και να γίνει η προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα, για να μπορείς να συναγωνιστείς στα ίσα όλους. Ο Νίκος Κίρζης εκτός από καλός διοικητικός παράγοντας, είναι φανατικός Απολλωνίστας. Αγαπά την ομάδα και εκείνο που κάνει. Έχει κάνει μεγάλο άλμα για να φθάσει την ομάδα εδώ που είναι σήμερα. Οι εντυπωσιακές επιτυχίες του Απόλλωνα στην Ευρώπη, όπως το 2-2 με την Έβερτον στην Αγγλία, είναι απίστευτο αποτέλεσμα. Αυτό δείχνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Εκείνο που λείπει από τον Απόλλωνα είναι η λεπτομέρεια. Το ΑΠΟΕΛ πιστεύω ότι δεν κέρδισε τα τελευταία 2-3 πρωταθλήματα. Του τα έδωσαν οι άλλοι. Εκείνο που έγινε με την ΑΕΛ, ήταν το αποκορύφωμα της κακοτυχίας των υπολοίπων ομάδων και της καλοτυχίας του ΑΠΟΕΛ. Ο Απόλλωνας δεν έχει το πολύ καλό ρόστερ των παικτών αλλά έχει ομάδα. Η αγωνιστικότητα αυτής της ομάδας είναι συνεχές».

Για Σωφρόνη Αυγουστή: «Είναι χαμηλών τόνων, είναι δουλευταράς και ακούει. Δεν είναι ο άνθρωπος που νομίζει ότι τα ξέρει όλα. Σίγουρα ήταν μεγάλο στοίχημα για τον Απόλλωνα που του εμπιστεύθηκαν την ομάδα και απέδειξε ότι έχει διάρκεια. Είναι εκεί γιατί το αξίζει και μπράβο του. Μην εκπλαγείτε να πάει στο εξωτερικό».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώνονται ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top