ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η σημαντικότητα των Ράγιος-Ντούρις και η απουσία Ντουγκλάο

Η σημαντικότητα των Ράγιος-Ντούρις και η απουσία Ντουγκλάο

Βλέποντας κάποιος την Ανόρθωση τα τελευταία παιχνίδια θα διαπιστώσει ότι δύο ποδοσφαιριστές της βρίσκοντε σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο λόγος για τους Ρούμπεν Ράγιος και Μιχάλ Ντούρις καθώς οι δύο τους φαίνεται να την βρίσκουν αγωνιστικά μιας και έδεσαν και μοιράζουν ασίστ και γκολ. Αυτοί η δυάδα ήταν που συνδυάστηκε στο Τσίρειο και έφυγε με το διπλό κόντρα στην ΑΕΛ η Κυρία για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας πρωταθλήματος (26η). Αν συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο οι Ράγιος και Ντούρις σίγουρα θα οδηγήσουν την ομάδα της Αμμοχώστου στην έξοδο της στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος και γιατί όχι και μέσω της κατάκτησης του Κυπέλλου.

Στο κεφάλαιο Ντουγκλάο ό,τι και να γράψεις και ό,τι και να πεις η ουσία είναι μια. Ο ποδοσφαιριστής θα λείψει από τον Ρόνι Λέβι για κάποιο χρονικό διάστημα (άγνωστο ακόμα το πόσο ακριβώς) και είναι μια μεγάλη απώλεια. Είτε ο Βίκτορ είτε ο Στρούνα θα καλύψουν αυτή την απουσία και μένει να δούμε πως θα το διαχειριστεί ο κ. Λέβι. Σίγουρα όλοι στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης εύχοντε να γυρίσει πίσω ο θηριώδης αμυντικός γερός και δυνατός και το συντομότερο δυνατό, όπως επίσης και να μην φανεί η απουσία του από την αμυντική γραμμή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Ερχονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες - Ολα όσα περιλαμβάνει το καιρικό «μενού»

Σάβια Ορφανίδου στο «Τ» : «Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν την κόρη μου, είναι σαν να μην υπήρχα»

Eurovision 2024: Σκόνη και θρύψαλα έκανε ο Ελβετός το βραβείο του - Η viral στιγμή με το «ατύχημα»

Νότια Αφρική: Άνδρας ανασύρθηκε ζωντανός από τα ερείπια, πέντε ημέρες μετά την κατάρρευση κτιρίου στην πόλη Τζορτζ



ΠτΔ: « Όταν κάποιος δεν είναι διατεθειμένος να συζητήσει σημαίνει αισθάνεται αδυναμία για τις θέσεις του»

ΠτΔ: « Όταν κάποιος δεν είναι διατεθειμένος να συζητήσει σημαίνει αισθάνεται αδυναμία για τις θέσεις του»

Όταν κάποιος δεν είναι διατεθειμένος να συζητήσει καν σημαίνει αισθάνεται αδυναμία για τις θέσεις του, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η δική μας πλευρά είναι έτοιμη για την επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top