ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα - Στον πάτο οι θερμοκρασίες - ΠΙΝΑΚΑΣ

ΚΑΙΡΟΣ: Αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα - Στον πάτο οι θερμοκρασίες - ΠΙΝΑΚΑΣ

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε, αρχικά αυξημένες νεφώσεις, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές, ενώ κατά τις αυγινές κυρίως ώρες αναμένονται μεμονωμένες βροχές κυρίως στα δυτικά, νοτιοδυτικά και βόρεια. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 10 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 12 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο (1/3) αρχικά, τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα δυτικά, νοτιοδυτικά και βόρεια, ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Σύντομα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις, ενώ η σκόνη απομακρύνεται. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ, σύντομα μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ και παροδικά τοπικά το απόγευμα, ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα δυτικά παράλια γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα δυτικά και βόρεια και ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Από το απόγευμα της Παρασκευής στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.

Την Κυριακή ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα τοπικά αυξημένες νεφώσεις θα δώσουν μεμονωμένες βροχές.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 2 το απόγευμα ήταν:

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top