ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: «Παρακαλώ τον κόσμο…» - Συγκλονίζει ο σύζυγος της 46χρονης

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: «Παρακαλώ τον κόσμο…» - Συγκλονίζει ο σύζυγος της 46χρονης

Σε παράγκα μέσα στο χωράφι διέμενε ο Ιβάν Ιβανόφ και η 46χρονη σύζυγός του Πετράνα Μιχάιλοβα Μίλκοβα που βρήκε τον θάνατο την Πέμπτη (22/2) στη Γεροσκήπου.

Όπως αναφέρει, έβλεπε το άγριο σκυλί όταν έβγαιναν με τη σύζυγό του να βρουν δουλειά. «Ήταν με μια μακριά αλυσίδα», δηλώνει, «δεμένο σ’ ένα τρέιλερ».

Ο κ. Ιβανόφ εξηγεί ότι το πρωί του τραγικού θανάτου, η σύζυγός του θα πήγαινε να βρει δουλειά σε ξενοδοχείο.

Ερωτηθείς για τη σορό της γυναίκας του, ο Ιβάν Ιβανόφ συγκλονίζει. Συγκινημένος δηλώνει ότι θέλει να μεταφέρει τη σορό για ταφή στη Βουλγαρία, αφού εκεί είναι τα παιδιά της συζύγου του.

Με λυγμούς παρακαλεί τον κόσμο να βοηθήσει για να μεταφέρει τη σορό στην πατρίδα της αδικοχαμένης συζύγου του. Όπως λέει, δεν έχει χρήματα για να το πράξει αυτό.

*Η φωτογραφία είναι κομμένη από το βίντεο που δημοσίευσε το Philenews, όπου μίλησε ο Ιβάν Ιβανόφ. Ο κ. Ιβανόφ έδωσε συνέντευξη στην δημοσιογράφο του 'Φιλελευθέρου' Ντόρα Χριστοδούλου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top