ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Πρόστιμο σε Σουηδό μαχαιροφόρο - Κατείχε ολόκληρο 'οπλοστάσιο'

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Πρόστιμο σε Σουηδό μαχαιροφόρο - Κατείχε ολόκληρο 'οπλοστάσιο'

Χρηματικό πρόστιμο ύψους 400 ευρώ επέβαλε την Πέμπτη (1/3) το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου σε 28χρονο από τη Σουηδία για τα αδικήματα της μαχαιροφορίας και κατοχής επιθετικών οργάνων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, όπου καταχωρήθηκε η υπόθεση του παρουσιάστηκε χθες ο 28χρονος από τη Σουηδία, ο οποίος συνελήφθη αργά το βράδυ της Τετάρτης στον Πρωταρά, αναφορικά με αδικήματα που αφορούν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, μαχαιροφορία και κατοχή επιθετικών οργάνων.

Συγκεκριμένα στην κατοχή του νεαρού εντοπίστηκαν ένας σουγιάς που φέρει λεπίδα μήκους 10 εκατοστών, δεύτερος σουγιάς με λεπίδα μήκους 8 εκατοστών και μία σιδερογροθιά χρώματος μαύρου που φέρει λεπίδα μήκους 11 εκατοστών. Στην πόρτα του οδηγού του αυτοκινήτου εντοπίστηκε ένα πτυσσόμενο ρόπαλο.

Το Δικαστήριο επέβαλε στον 28χρονο χρηματικό πρόστιμο ύψους 400 ευρώ το οποίο και εξόφλησε και αφέθηκε ελεύθερος.

Υπενθυμίζεται ότι για το αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης η Αστυνομία είχε εκδώσει στον νεαρό, εξώδικο πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top