ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή απάντηση ΔΗΚΟ σε Καρογιάν: «Ο διδάκτορας του πολιτικού καιροσκοπισμού»

Σκληρή απάντηση ΔΗΚΟ σε Καρογιάν: «Ο διδάκτορας του πολιτικού καιροσκοπισμού»

Ανακοίνωση εξέδωσε λίγο μετά την ολοκλήρωση της διάσκεψης του Μάριου Καρογιάν, το Γραφείο Τύπου του Δημοκρατικού Κόμματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Μάριος Καρογιάν είχε την ευκαιρία να εκθέσει τις απόψεις του αλλά επέλεξε να γυρίσει την πλάτη.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Ο κ. Καρογιάν, είχε για χρόνια την ευκαιρία να εκθέσει τις όποιες απόψεις του στα συλλογικά όργανα του Δημοκρατικού Κόμματος και να διεκδικήσει την υιοθέτηση τους, μέσα από τις δημοκρατικές διαδικασίες που προβλέπονται στο Καταστατικό.

Αντί γι’ αυτό, επέλεξε να γυρίσει την πλάτη στα συλλογικά όργανα του Κόμματος και, ακόμα χειρότερα, να ακολουθήσει δρόμο υπονόμευσης των στόχων και επιδιώξεων του ΔΗΚΟ και των συμφερόντων των μελών και των ψηφοφόρων μας. Αποκορύφωμα, η στήριξη άλλου υποψήφιου στις προεδρικές εκλογές, τη στιγμή που η υποψηφιότητα του προέδρου του ΔΗΚΟ υποστηρίχτηκε από το σύνολο σχεδόν των κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου.

Σήμερα, έστω και εκ των υστέρων, ο κ. Καρογιάν είχε την ευκαιρία να απολογηθεί στον ΔΗΚΟικό κόσμο για όσα έπραξε εναντίον του όλα αυτά τα χρόνια. Αντ’ αυτού, εξαπέλυσε μία ακόμα επίθεση, εναντίον του Δημοκρατικού Κόμματος και του κόσμου του, επιβεβαιώνοντας ότι έχει κάνει άλλες πολιτικές επιλογές.

Ο κ. Καρογιάν έχει επιλέξει ο ίδιος να μην ανήκει στο Δημοκρατικό Κόμμα.

Υ.Γ.1 Αντιλαμβανόμαστε την προσωπική πικρία του κ. Καρογιάν για την αποδοκιμασία της θητείας του και την ήττα στο εκλογικό Συνέδριο του 2013. Αυτή όμως δεν δικαιολογεί τους σημερινούς απαξιωτικούς και προσβλητικούς για το ΔΗΚΟικό κόσμο χαρακτηρισμούς του.

Υ.Γ.2 Ο διδάκτορας του πολιτικού καιροσκοπισμού, που έπληξε την αξιοπιστία και την εικόνα του Δημοκρατικού Κόμματος, δεν νομιμοποιείται να κατηγορεί τα Συλλογικά Όργανα του Κόμματος, τα οποία με τις αποφάσεις τους διαφύλαξαν την αξιοπρέπεια και αποκατάστησαν τις διαχρονικές αρχές και αξίες του Κόμματος μας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top