ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι λένε για την επιστολή της Ομόνοιας και το ντέρμπι με τους αιώνιους

Τι λένε για την επιστολή της Ομόνοιας και το ντέρμπι με τους αιώνιους

Μιλώντας το μεσημέρι της Παρασκευής στον ραδιοφωνικό σταθμό Άστρα 92,8 ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, αναφέρθηκε στα του Κυριακάτικου ντέρμπι με την Ομόνοια και όχι μόνο.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για το θέμα της ταυτοποίησης: «Αυτό που όλες οι ομάδες πρέπει να κάνουν είναι να ασκήσουν μια πραγματική πίεση. Να πουν πιο ξεκάθαρα ότι αυτό το μέτρο πρέπει να αναιρεθεί μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Πρέπει να κάνουμε κάτι όσο πιο σύντομα γίνεται».

Για την επιστολή της Ομόνοιας: «Είναι λίγο ετεροχρονισμένη η επιστολή με την άποψη ότι έχει εκδοθεί τρεις μέρες μετά την έναρξη της προπώλησης. Η Ανόρθωση πχ έχει πουλήσει όλα της τα εισιτήρια.  Από τη Δευτέρα όλες οι ομάδες πρέπει να βάλουν τα επιχειρήματα τους και να ζητήσουν άμεσα την συνάντηση για να παρθεί μια τελεσίδικη απόφαση».

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια: «Όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος έχουν ακριβώς τον ίδιο υψηλό βαθμό δυσκολίας. Αυτό είναι ξεκάθαρο για μας. Η δική μας υποχρέωση σαν ΑΠΟΕΛ είναι να εκτιμηθούν σωστά τα δεδομένα και να πάμε προετοιμασμένοι για να πάρουμε την νίκη. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top