LIFESTYLE

Το τραγούδι του γάμου της Αριστοτέλους 'αναζωπύρωσε' το παράπονο του ακάλεστου συνεργάτη της - VIDEO

Το τραγούδι του γάμου της Αριστοτέλους 'αναζωπύρωσε' το παράπονο του ακάλεστου συνεργάτη της - VIDEO

Το τραγούδι του γάμου της Αριστοτέλους ήταν ένα πολύ ρομαντικό άσμα του Διονύση Σχοινά και αυτό ήταν αφορμή για να αναζωπυρωθεί το παράπονο του συνεργάτη της, που δεν ήταν καλεσμένος στον γάμο. 

Την Παρασκευή, 2 Μαρτίου, η Χριστιάνα Αριστοτέλους παρακολουθώντας την εμφάνιση του Διονύση Σχοινά με τον γιο του επί σκηνής, μίλησε για το τραγούδι του γάμου της, το οποίο ήταν ένα άσμα του τραγουδιστή. 

Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Με αγάπη Χριστιάνα" χαρακτήρισε το τραγούδι ''γλυκό'', και η συνεργάτης της, Βαρβάρα Ζαχαρίου είπε ότι ακούγοντας το συγκεκριμένο κομμάτι, ο νούς τους πάει κατευθείαν στον γάμο της Αριστοτέλους και του Γιώργου Εφραίμ. 

Όλοι συμφώνησαν και τότε η Ιωάννα Λαμπροπούλου διευκρίνισε:"Ενώ ο Τάσος μας που δεν ήταν καλεσμένος..." και όλοι έσκασαν στα γέλια. 

Τότε ο Τάσος Ευαγγέλου βρισκόταν στο πάνελ της Κωνσταντίνας Ευριπίδου και η παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου δεν τον είχε καλέσει στον γάμο της. Έτσι ο συνεργάτης της σχολίασε: "Ενώ αν με έπαιρνες τηλέφωνο θα μπορούσα να σε βοηθήσω και στην μουσική επιμέλεια του τραγουδιού...''. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα και την αντίδραση της Αριστοτέλους:

https://www.youtube.com/watch?v=ANZ7l-rNqzE

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top