ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν πάει άλλο… Καιρός να πάρει τα πάνω της έστω και χωρίς βασικά «όπλα» (πιθανή ενδεκάδα)

Δεν πάει άλλο… Καιρός να πάρει τα πάνω της έστω και χωρίς βασικά «όπλα» (πιθανή ενδεκάδα)

Δεν πάει άλλο για την ΑΕΚ και επιζητεί την αντεπίθεση για να μπορέσει να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα και να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει.

Χωρίς να υπολογίζει ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ σε τέσσερα βασικά του «όπλα», η ΑΕΚ υποδέχεται η ώρα 19:00 στο «ΑΕΚ Αρένα» την Ανόρθωση στην πρεμιέρα της β΄ φάσης του πρωταθλήματος.

Το ότι είναι τρεις βαθμούς η ΑΕΚ πίσω από την 3η θέση και τη σημερινή της αντίπαλο, αυτό… μιλάει από μόνο του σε ότι αφορά τον μοναδικό στόχο που έχει στο μυαλό της η ομάδα του Ισπανού κόουτς.

Μην μπορώντας να υπολογίζει για διάφορους λόγους στους Τολεμές, Τρουγιόλς, Τέτε και Μουρίγιο, ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ ευελπιστεί ότι το πλάνο που θα παρατάξει θα φέρει την αποστολή του εις πέρας και θα δώσει το πρώτο τρίποντο στην τρέχουσα σεζόν απέναντι στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Φυσικά, πρώτα το τρίποντο θέλουν στην ΑΕΚ και ακολούθως εάν κατέστη δυνατό να καλυφθεί και η ήττα με 3-1 που έχασε η Λαρνακιώτικη ομάδα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», καλώς, για να βρεθεί αυτή στο τρίτο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα, ως ισόβαθμη με την «Κυρία». Θυίζουμε το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο «ΑΕΚ Αρένα» έληξε ισόπαλο 1-1.

Πιθανό σχήμα για το βραδινό ντέρμπι για τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ είναι Πάμπλο κάτω από τα δοκάρια, Καταλά και Μοϊσόφ στο κέντρο της άμυνας, Αντωνιάδης και Νέλσον στα αμυντικά άκρα, Λαρένα και Λαμπάν ως ανασταλτικά χαφ με τον Τομάς πιο μπροστά τους, Ακοράν και Τρισκόφσκι στα «φτερά» και Γιάννου στην κορυφή της επίθεσης.

Στην ΑΕΚ περιμένουν πως ο κόσμος από σήμερα θα είναι εκ των βασικών… παικτών της ομάδας ως προς το δύσκολο έργο που έχει να επιτελέσουν οι κιτρινοπράσινοι για εκπλήρωση του στόχου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Οι ιερείς σε όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες έψαλαν το χαρμόσυνο μήνυμα της Πρώτης Αναστάσεως, κατά την τελετή της Ακολουθίας του εσπερινού του Μεγάλου Σαββάτου, που πάντα τελείται το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top