ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μάνα μαθήτριας εισέβαλε στο σχολείο και επιτέθηκε σε 13χρονη - 'Την τράβηξε από τα μαλλιά' -ΕΓΓΡΑΦΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μάνα μαθήτριας εισέβαλε στο σχολείο και επιτέθηκε σε 13χρονη - 'Την τράβηξε από τα μαλλιά' -ΕΓΓΡΑΦΑ

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην Λεμεσό τη Δευτέρα (26/02).

Του Φάνη Μακρίδη

Μητέρα 13χρονης μαθήτριας, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, εισέβαλε σε Γυμνάσιο και επιτέθηκε σε άλλη μαθήτρια, συνομήλικη της κόρης της.

Οι δυο ανήλικες είχαν μεταξύ τους παρεξήγηση, με την μητέρα της μιας εκ των δυο να το πληροφορείται αμέσως, να εισέρχεται στο σχολείο και να παίρνει τον νόμο στα χέρια της.

Οι δυο μαθήτριες μετέβησαν στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού και κρίθηκε να κρατηθούν προληπτικά για μια ημέρα στο παιδιατρικό τμήμα, προκειμένου να παρακολουθηθεί η κατάσταση.

Το ένα κορίτσι, αυτό που φέρεται να δέχθηκε την επίθεση από την μητέρα συμμαθήτριας της, επανεισήχθη στο παιδιατρικό τμήμα την περασμένη Παρασκευή (02/03) προκειμένου να υποβληθεί σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε το ThemaOnline, τα μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίου Ιωάννη όπου έγινε καταγγελία, σχημάτισαν φάκελο σε βάρος της μητέρας της μιας 13χρονης.

Όπως μας αναφέρθηκε υπάρχει μαρτυρία σε βάρος της ότι «εισήλθε στο χώρο του σχολείου και τράβηξε από τα μαλλιά άλλη 13χρονη μαθήτρια που είχε τσακωμό με την κόρη της».

Η υπόθεση θα προωθηθεί στη νομική υπηρεσία για τα περαιτέρω, ανέφερε αρμόδια αστυνομική πηγή.

Να σημειωθεί ότι το κορίτσι που φέρεται να δέχθηκε την επίθεση από τη μητέρα συνομήλικής της, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top