ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άνετη νίκη για τον Κεραυνό επί της ΕΝΠ

Άνετη νίκη για τον Κεραυνό επί της ΕΝΠ

Τη νίκη απέναντι στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου πέτυχε ο Κεραυνός στην έδρα του, με σκορ 85-57, στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι για την 18η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League.

Οι «βυσσινί» ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα, όμως ο Κεραυνός από τα μέσα της δεύτερης περιόδου και έπειτα κυριάρχησε στο παρκέ και πήρε μία δίκαιη νίκη. Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Τέρελ Παρκς με 26 πόντους (11 ριμπάουντ, 1 ασσίστ).)

Αρκετά καλά ξεκίνησε στην αναμέτρηση η Ένωση Νέων Παραλιμνίου που μέχρι το 3’ ήταν μπροστά στο σκορ με 7-3.

Στο επόμενο ενάμιση λεπτό ο Κεραυνός ισοφάρισε με τέσσερις πόντους του Πέπερ, με τον Παπαδόπουλο να απαντάει στην συνέχεια κάνοντας το 9-7 για τους «βυσσινί».

Η Ένωση διατήρησε το προβάδισμα της και στην συνέχεια, όπου το σκορ ήταν στο 13-9 στο 6’, ενώ δύο λεπτά αργότερα στο 19-17.

Μέχρι το φινάλε της περιόδου ο Κεραυνός πέτυχε τέσσερις πόντους με τους Ρος και Παρκς και πήρε προβάδισμα με 21-19.

Σαφώς βελτιωμένη ήταν η εικόνα του Κεραυνού στην Β’ περίοδο, όπου μέχρι το 13’ πέτυχε επτά πόντους (πέντε ο Παρκς, δύο ο Αμπουκάρ), φέρνοντας το σκορ στο 28-19.

Η Ένωση κατάφερε στο επόμενο δίλεπτο να πετύχει πέντε ακόμα πόντους, ενώ δέχθηκε ένα, μειώνοντας έτσι την διαφορά στους πέντε (29-24).

Στο 16’ το σκορ ήταν στο 31-27 για τον Κεραυνό, με τους γηπεδούχους στην συνέχεια να πετυχαίνουν 16 σερί πόντους (έξι ο Μπάρκερ, από ένα τρίποντο οι Μιχαήλ-Θεοχαρίδης, από δύο πόντους οι Αμπουκάρ-Παρκς) φέρνοντας το σκορ στο 47-27. Με το τέλος του ημιχρόνου ο Κεραυνός ήταν μπροστά με 50-29.

Δυναμικά μπήκε και στην Γ’ περίοδο ο Κεραυνός που μέχρι το 25’ πέτυχε δέκα πόντους (πέντε ο Παρκς, τρίποντο ο Μπάρκερ, δύο ο Νεοφύτου) ενώ για την ΕΝΠ είχε πετύχει τρίποντο ο Μίαερς, με το σκορ να οδηγείται στο 60-32.

Δυόμιση λεπτά αργότερα το σκορ ήταν στο 64-37 ενώ το τέλος της περιόδου βρήκε τους «ερυθροκίτρινους» να προηγούνται με 64-42.

Ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι που είδαμε στα πρώτα στάδια του τέταρτου δεκάλεπτου, με το σκορ να οδηγείται στο 69-46, μέχρι το 33’, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Κεραυνός διατηρούσε το προβάδισμα του, με 75-51. Με το φινάλε του αγώνα οι γηπεδούχοι πήραν την νίκη με τελικό σκορ 85-57.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-19, 50-29, 64-42, 85-57.

Κεραυνός (Χριστόφορος Λειβαδιώτης): Μιχαήλ 3 (1), Μπάρκερ 11 (3), Αμπουκάρ 13 (1), Παρκς 26, Πέπερ 8 (1), Λοϊζίδης 5, Νεοφύτου 2, Θεοχαρίδης 9 (3), Μάρκου,Κορωνίδης, Ρος 8.

Ε.Ν. Παραλιμνίου (Νικόλας Παπαδόπουλος): Παπαδόπουλος 5 (1), Ατγούντ 11, Χίκεϊ 22 (5), Μάιερς 12 (1), Εζεκίαχ 5, Γκεόργκιεβ, Ζάντης, Χαραλάμπους, Σολωμού 2, Πυρίλλης.

** Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα…

Πηγή: basketball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top