ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

Εργασίες σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού, αναμένεται να διενεργηθούν από την Τετάρτη (7/3) - την Παρασκευή (9/3).

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 7 Μαρτίου μέχρι την Παρασκευή 9 Μαρτίου, μεταξύ των ωρών 6 π.μ. - 4 μ.μ., στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού, από τη Λευκωσία μέχρι τη Σκαρίνου, θα εκτελούνται εργασίεςγια απομάκρυνση σκυβαλοσακούλων από την κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας σε μήκος 200 μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην  αριστερή λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία  που θα προκληθεί και καλεί  το κοινό  όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες και τις επιπτώσεις στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους μέσω της ιστοσελίδας «www.traffic4cyprus.org.cy».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top