LIFESTYLE

Βαρύ το πρόστιμο στην Ματσούκα για το τροχαίο που προκάλεσε

Βαρύ το πρόστιμο στην Ματσούκα για το τροχαίο που προκάλεσε

Σε τροχαίο ενεπλάκη η Δήμητρα Ματσούκα, ένα τροχαίο το οποίο της προκάλεσε πολλαπλούς μπελάδες.

Το περιστατικό έγινε την περασμένη Παρασκευή, 5 Μαρτίου.

Η ηθοποιός, όπως αναφέρει η Espresso, τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής προκάλεσε τροχαίο, πέφτοντας με το όχημά της πάνω σε άλλο. Αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται η εν λόγω εφημερίδα αναφέρουν ότι η ηθοποιός επιχείρησε να φύγει, κάνοντας ελιγμούς, χωρίς ωστόσο, να τα καταφέρει, καθώς μπήκαν στο δρόμο της άλλοι οδηγοί και την εμπόδισαν.

Η προσπάθεια διαφυγής, όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Κατά τους ίδιους αυτόπτες μάρτυρες, η Δήμητρα Ματσούκα, στη συνέχεια, επιχείρησε να διαφύγει πεζή, χωρίς όμως και πάλι να τα καταφέρει αφού την εμπόδισαν ξανά οι ίδιοι άνθρωποι που λίγο νωρίτερα είχαν μπλοκάρει το αυτοκίνητό της για να μην μπορέσει να απομακρυνθεί από το χώρο του ατυχήματος.

Στο σημείο έσπευσε η τροχαία και κατά τη διάρκεια των ελέγχων αποκαλύφθηκε και ο λόγος για τον οποίο η ηθοποιός, προφανώς, προσπάθησε να διαφύγει. Αυτός δεν ήταν άλλος από το γεγονός ότι το όχημα της Δήμητρας Ματσούκα ήταν ανασφάλιστο.

Στην ηθοποιό επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ, ενώ της αφαιρέθηκαν το δίπλωμα και η άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.

Η ηθοποιός φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε ξεχάσει να ανανεώσει την ασφάλεια του αυτοκινήτου της, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες μετά το περιστατικό ήταν εμφανώς σοκαρισμένη.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top