ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Δεύτερη υπόθεση απειλητικών μηνυμάτων - «Τον γιο σου σκοτωμένο μέσα σε σακούλι»

ΛΑΡΝΑΚΑ: Δεύτερη υπόθεση απειλητικών μηνυμάτων - «Τον γιο σου σκοτωμένο μέσα σε σακούλι»

Τριήμερη προσωποκράτηση σε 38χρονο που συνελήφθη ως ύποπτος για τοκογλυφία.

Για τρεις ημέρες προφυλακίστηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας 38χρονος από τα Λιβάδια Λάρνακας, ο οποίος φέρεται να κατονομάστηκε από 83χρονο, ο οποίος είχε καταγγείλει στην Αστυνομία, ότι τους τελευταίους μήνες είχε γίνει δέκτης απειλών.

Αντικείμενο των απειλών σύμφωνα με την καταγγελία, ήταν να πληρώσει ο ηλικιωμένος δεκάδες χιλιάδες ευρώ, για χρέος το οποίο σύμφωνα με απειλητικά τηλεφωνήματα, έχει δημιουργήσει ο γιος του 83χρονου. Όπως αναφέρθηκε το πρωί στο Δικαστήριο, οι εκβιαστές ισχυρίζονταν ότι ο γιος του 83χρονου, είχε δανειστεί χρήματα από πρόσωπα στη Λεμεσό. Μάλιστα σύμφωνα με την καταγγελία του 83χρονου, οι εκβιαστές απειλούσαν ότι αν δεν ξοφλούσε, « θα του έπαιρναν τον γιο του σκοτωμένο μέσα σε σακούλι».

Ο ηλικιωμένος, όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, υπό το κράτος φόβου και συνεχών απειλών έχει καταβάλει σε άλλο πρόσωπο 29 χιλιάδες ευρώ. Το πρόσωπο αυτό συνελήφθη κι εναντίον του εκκρεμεί ποινική υπόθεση ενώπιον Δικαστηρίου.

Διαβάστε για την υπόθεση απειλητικών μηνημάτων που εκδικάζεται πάλι στην Λάρνακα:

Η σύλληψη του 38χρονου, σύμφωνα με τον εξεταστή της υπόθεσης, προέκυψε διότι τους τελευταίους μήνες, ο ύποπτος φέρεται να τον είχε προσεγγίσει ζητώντας και άλλα χρήματα, προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι οι 29.000 ευρώ που είχε ήδη δώσει ο ηλικιωμένος για αποπληρωμή του χρέους του γιου του «δεν είχαν πάει στα πρόσωπα που έπρεπε». Οπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, ο ύποπτος φέρεται να είχε απειλήσει τον 83χρονο ότι αν δεν του έδινε χρήματα, «θα έκανε πολλά κακά στην οικογένειά του και ότι θα σκότωνε τον γιο του». Το Δικαστήριο όπου οδηγήθηκε το πρωί ο ύποπτος, διέταξε την κράτηση του για τρεις ημέρες.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top