ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα - Συνδυάζεται σκόνη και η άνοδος της θερμοκρασίας

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα - Συνδυάζεται σκόνη και η άνοδος της θερμοκρασίας

Θερμή αέρια μάζα θα επηρεάζει την περιοχή, μέχρι και την Πέμπτη 8/3.

Την Τρίτη 6/3 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα δυτικά. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, που το απόγευμα αναμένεται σταδιακά να απομακρυνθεί από την περιοχή. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν νωρίς το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης, αλλά στα νοτιοδυτικά παράλια ισχυροί, 5 μποφόρ. Στα ορεινά θα πνέουν γενικά νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι και τοπικά ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά και τα βόρεια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Τοπικά πιθανό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά, κυρίως στα δυτικά και τα ορεινά, μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη 7/3 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το απόγευμα αναμένεται να εμφανιστεί σταδιακά σκόνη στην ατμόσφαιρα. Τη νύκτα δυνατό να σχηματιστεί τοπική ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Πέμπτη 8/3 θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις αλλά και σκόνη, που αργά το απόγευμα αναμένεται να απομακρυνθεί από την περιοχή. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Την Παρασκευή 9/3 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το απόγευμα θα εμφανίζονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top