ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κουκουλοφόροι διέρρηξαν γνωστό εστιατόριο

ΛΕΜΕΣΟΣ:  Κουκουλοφόροι διέρρηξαν γνωστό εστιατόριο

Η υπεύθυνη γνωστού εστιατορίου, κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λεμεσού ότι τα το βράδυ της Δευτέρας 5/3, άγνωστοι διέρρηξαν και έκλεψαν το μαγαζί.

Συγκεκριμένα, η ώρα 00:30 το βράδυ της Δευτέρας 5/3, ήχησε το σύστημα συναγερμού εστιατορίου που βρίσκεται στην περιοχή Αγίου Αθανασίου στην Λεμεσό.

Στο σημείο έσπευσε τόσο η υπεύθυνη του καταστήματος όσο και η Αστυνομία.

Ύστερα από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι κλάπηκαν από το χρηματοκιβώτιο του εστιατορίου, το οποίο ανοίχθηκε με κωδικό, το χρηματικό ποσό των 8449 ευρώ σε χαρτονομίσματα και κέρματα, το πλαστικό συρτάρι της ταμειακής μηχανής αξίας 100 ευρώ και δύο κλειδιά κλειδαριών αξίας 10 ευρώ.

Επίσης, από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι οι δράστες κατάφεραν είσοδο στο εστιατόριο από την αλουμινένια ανοιγόμενη πόρτα στη βόρεια πλευρά, η οποία παραβιάστηκε με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου.

Να σημειωθεί ότι το κατάστημα είχε εγκατεστημένο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, το οποίο κατέγραψε τις κινήσεις δύο κουκουλοφόρων, όταν εισέρχονταν στο εν λόγω εστιατόριο.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις. 

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top