LIFESTYLE

Ανανεώθηκε η συμφωνία Γεωργίου – Alpha για την επόμενη σεζόν

Ανανεώθηκε η συμφωνία Γεωργίου – Alpha για την επόμενη σεζόν

Πότε οριστικοποιήθηκε η συμφωνία Αντρέα Γεωργίου και Alpha για την επόμενη σεζόν;

Την προσεχή Πέμπτη 8 Μαρτίου αρχίζουν τα γυρίσματα για τον Ανδρέα Γεωργίου στο Τατουάζ.

Ο σκηνοθέτης και παραγωγός της σειράς μπαίνει πλέον στο πρωταγωνιστικό καστ υποδυόμενος τον Νικόλα Ρουμπέση, έναν μυστηριώδη ήρωα που κρύβει μυστικά και θα φέρει ανατροπές στη ζωή των ηρώων.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Tv Έθνους η συμφωνία με τον Alpha για τη δεύτερη σεζόν οριστικοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες. Άλλωστε, το συμβόλαιο ήταν για δύο χρόνια, ωστόσο ήταν στην ευχέρεια και των δύο πλευρών αν η συνεργασία θα συνεχιζόταν με το «Τατουάζ» ή με άλλο σίριαλ.

Η ερωτική αστυνομική παραγωγή, λοιπόν, συνεχίζεται, και μάλιστα με αυξημένο μπάτζετ, κάτι που σημαίνει περισσότερα εξωτερικά γυρίσματα, αλλά και την προσθήκη νέων χαρακτήρων, που θα εμπλουτίσουν με την παρουσία τους τις υπάρχουσες ιστορίες.

Πέρα από αυτό όμως το τρίδυμο Ανδρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου έχει ήδη αρχίσει συζητήσεις με τον Alpha για τη δημιουργία της δεύτερης σειράς για την επόμενη σεζόν. Έχει αποφασιστεί πως θα προβάλλεται στην prime time μία με δύο φορές την εβδομάδα δεν έχει όμως ακόμη ξεκαθαρίσει αν θα είναι κωμωδία ή δράμα

Υπάρχουν δύο διαφορετικές προτάσεις που θα κατατεθούν σύντομα στα στελέχη του προγράμματος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top