ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπουρτζιου: Συνεχίζουν οι εργασίες στο οδόφραγμα Απλικίου-Δερύνειας

Μπουρτζιου: Συνεχίζουν οι εργασίες στο οδόφραγμα Απλικίου-Δερύνειας

Η τουρκοκυπριακή πλευρά συνεχίζει τις εργασίες της για τη διάνοιξη των οδοφραγμάτων Απλικίου και Δερύνειας, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για το οδόστρωμα στο οδόφραγμα Απλικίου ενώ η ελληνοκυπριακή πλευρά ζήτησε ακόμα τρεις μήνες διορία για να ολοκληρώσει τις δικές τις εργασίες, είπε ο εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Μπαρίς Μπουρτζιού.

Είπε ακόμα ότι σήμερα (6/3) η τ/κ πλευρά θα συναντηθεί σήμερα με την UNDP για να συζητήσει θέματα που αφορούν τις εργασίες στο Απλίκι.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Κίπρις» ο κ. Μπουρτζιού σχολιάζοντας δημοσιεύματα στον ε/κ Τύπο για πιθανό κλείσιμο των οδοφραγμάτων και δηλώσεις του ΓΓ του ΑΚΕΛ μετά τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να κλείσουν τα οδοφράγματα, είπε ότι ενώπιον της τουρκοκυπριακής πλευράς δεν υπάρχει τέτοιο αίτημα και ούτε τα Ηνωμένων Εθνών έχουν ενημέρωση για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

«Αυτές οι δηλώσεις έγιναν από τον ΓΓ του ΑΚΕΛ και δεν είναι σωστό να το σχολιάσω» είπε και πρόσθεσε ότι, η τουρκοκυπριακή πλευρά είναι η πλευρά που κάνει τα βήματα εκείνα που χρειάζονται για να γίνει η ζωή πιο εύκολη και «το κλείσιμο των οδοφραγμάτων είναι μόνο μια υπόθεση. Δεν μπορώ να σχολιάσω μια υπόθεση» είπε.

Συνεχίζοντας, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σχετικά με το οδόφραγμα Δερύνειας ο κ. Μπουτζιού είπε ότι η ε/κ πλευρά έχει ολοκληρώσει τις εργασίες της για το οδόστρωμα στην περιοχή, δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για το νερό, το ηλεκτρικό ρεύμα και το τηλέφωνο ενώ σύντομα αναμένεται να προκηρυχθούν οι προσφορές που αφορούν στις οδικές εργασίες.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top